-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Verdiğiniz linklerde sıkıntı var.
Niye olmasın ki ?
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kullanmadan denemeden klavye alınmaz hocam. Görüntüsünün hiçbir önemi yok. Nerede satılıyorsa bunlar gidin deneyin. Yoksa hepsiburada dan alın. 7 gün iadesi var.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İade ediliyor diye hepsiburada dedim. Yoksa sen kendin daha iyi bilirsin. Amazon'dan alınca resimlerine bakmaktan başka çaren yok. Hangisinin resimleri daha güzelse artık onu alırsın. Bu 2 klavyeyi diğer daha ucuz klavyelerden ayıran ve senin seçmeni sağlayan özellik de fiyatları galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Microsoft Natural Ergonomic klavyeden bende kullandım ben hariç evdeki herkes şikayetçiydi. İlk zamanlar alışması zordur ama bu klavyeye alışınca ister istemez 10 parmak yazıyorsun ve daha da hızlı olduğunu anlıyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Yazılımcı için klavye, gamer için mouse gibidir. Oyuncu fareleri insanı birden süper aimli yapmaz. Kötü fareye alışmış oyuncu kötü fareyle süper oynar. Aynı şekilde alıştığınız klavyenin tadını en kral klavye bile ilk başta vermeyecektir. Ama belli zaman sonra ona alışınca diğerleri kötü gelecek. Benim için bir klavyede önemli yerlerden biri <> tuşunun yeri mesela. Ben buna z harfinin solunda alıştım. Başka klavyelerde ikisini ayrı tuşa koyan var. Enter'ın üstüne koyanı gördüm. Onlara geçince afallıyorum. Konuyu saptırmadan ben Microsoft'un klavyelerinden birini kullanıyorum. Gayette memnunum. Ama kablosuz klavyenin bilgisayara takılan aparatında bir arıza çıktı. Yenisini de bulamıyorum şimdi. Kullanabildiğim zamanlar güzeldi. Tavsiye ederim.
Youtube: Kod Dershanesi