Selamlar, bir süredir bir başka Webmaster forumunda sunduğum bir hizmeti sizlere de sunmak istiyorum :)

Ücret: 500 ​​​​TL (PayPal para bozdururken ödenen komisyon kadar ücrete, şahsınıza özel hesap ile globale açılan kapıların elinizde olduğunu hatırlatmak isterim.)

Hizmeti Satın Almak için WhatsApp Üzerinden İletişime Geçebilirsiniz.

WhatsApp: https://wa.me/358417457281

Ne Yapabilirsiniz?
Ödeme alıp, ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartlarınızı bağlayıp (Enpara, Kuveyt Türk ve Axess ile denenmiştir.) PayPal ile tek tıkla ödeme yapabilirsiniz.

Ne Gerekiyor?
Gmail hesabınızın bilgileri, telefon numaranız ve adresiniz hesap açılırken gereklidir. Ardından kimlik numaranızı ve direkt olarak kimliğinizi hesabın tam güvenliği açından doğrulatabilirsiniz.

Nasıl Kullanırım, VPN Kullanmak Zorunda Mıyım?
Hayır, PayPal'ın mobil ve masaüstü uygulamasını 1.5 yılı aşkın süredir VPN'siz bir şekilde sorunsuz kullanıyor, ödeme gerçekleştirebiliyorum. Aksine VPN kullanmamanızı öneririm.

2500 Euro Sınırında Ne Yapacağım?

***'ndan @CanKzlsn; hocamın ekran görüntüsü ile bu soruya cevap vermek istiyorum

Referanslar:
[SPOILER]

Kamelya adlı üyeden alıntı

Arkadaşımız aynen anlattığı şekilde paypal sorunumu çözmüştür. Hızlı ve sorunsuz bir çözüm oldu. Devamında da paypal kullanımımda sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum.
İhtiyacı olanlara önerebilirim.

Mithrawen adlı üyeden alıntı

1 hesap alındı çok hızlı ve ilgili arkadaş

esasweb adlı üyeden alıntı

+Sipariş verildi, teslim edildi. Gayet ilgili ve başarılı bir arkadaş.

muhammedaksam adlı üyeden alıntı

Arkadaş gerçekten ilgili. Çok kısa bir sürede hesabın teslimini gerçekleştirdi. Şu anlık hiçbir sıkıntı yok. Dikkat edilmesi gereken konularda uyardı.

CanKzlsn adlı üyeden alıntı

Hızlı bir şekilde PayPal hesabı açtırıldı. ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

hoxelizm adlı üyeden alıntı

Yaklaşık yarım saatte paypal hesabına sahip oldum çok teşekkürler.

Eygun adlı üyeden alıntı

1 adet paypal hesabı alınmıştır, teşekkürler

blaxp adlı üyeden alıntı

1 adet hesapta ben aldım , çok kısa sürede ilgisiyle hallettik.

Bundan sonra ödeme alma veya yapma gibi bi deneyimim olursa o tecrübelerimi de paylaşırım. Ama sıkıntı olcağını düşünmüyorum , teşekkür ederim kendisine.

KaanKara adlı üyeden alıntı

1 Adet hesap açtırıldı önce hesabı açtı sonra ödemeyi aldı teşekkür ederim.

Telodi adlı üyeden alıntı

1 Adet hizmet alışverişi yapıldı , gayet hızlı ve başarılıydı. Teşekkür ediyorum

tumaykilinc adlı üyeden alıntı

1 adet hesap alindi ve teslim edildi, simdilik bir sorun yok, ilgili bir arkadas.

[/SPOILER]

Şahsi Hesabımın Telefon ve Kimlik Doğrulaması:
[SPOILER]

[/SPOILER]

Kendi Ödeme Alıp/Verme Geçmişim:
[SPOILER]

[/SPOILER]

Şartlar ve Bilgilendirme:
[SPOILER]
Yıllardır kendi telefon numaram ve kimlik doğrulamamın olduğu hesabımdan ödeme alıp ödeme yapabiliyorum. VPN kullanmadan mobil ve masaüstü uygulamasını istediğim şekilde kullanıyorum. Fakat illegal bir iş yapmanız veya VPN ile giriş yapıp hesabı bloke etmeniz sonucunda hesabın erişimini kaybedip kaybetmeyeceğiniz, yarın birgün gerçekleşen bir durumdan dolayı hesabın %100 kapanmayacağı konusunda size tam garanti sunamam. İlk ödeme aldığım zamanlarda kapanma söz konusu olabilir diye gelen parayı direkt olarak PayPal'dan Enpara kartıma aktarırdım. Fakat artık 300-400 dolar bile hesapta bulunsa bile kuşku duymadan bakiyeyi PayPal'da tutuyorum.

Ek olarak, komisyonsuz bir şekilde banka hesabınıza nasıl para çekebileceğinizi anlatıyorum. Verdiğim yöntem bende sorunsuz çalışmaktadır fakat herhangi bir problem ile karşılaşırsanız veya yöntemi kullanamazsanız PayPal ile iletişime geçip halledebilirsiniz. Hesap teslim edildikten sonra hiçbir şekilde herhangi bir şekilde garanti sağlamıyorum. PayPal'a aşina iseniz bilirsiniz ki PayPal bazen kafasına göre bile seni zor duruma sokabiliyor, ben 3 yıla yakındır herhangi bir problemle karşılaşmadım fakat aynı durumun sizde de %100 geçerli olacağını iddia edemeyeceğim.

Off-topic'te yorumunu okuduğum bir arkadaşın PayPal TR'de kapanmasından dolayı mağdur olduğunu gördükten sonra sizlere de sağlayayım dedim. 2000TL'ye bile sunabileceğim bu hizmeti size 500TL'ye sunduğumu (O da diğer projelerime küçük bir katkıda bulunsun diye), global ve kolay para transferinin kapılarını açtığını, ödediğiniz para bozdurma komisyonu kadar bir ücret olduğunu da unutmayın ve lütfen ona göre hizmeti alın lütfen. Her şeyi gayet açık ve net bir şekilde belirttiğimi düşünüyorum
[/SPOILER]