Apple developer hesaplarına ihtiyaç vardır.

 

Hesap açılışı için öncelikle sıfır bir gmail adresi oluşturmalısınız. Mail sizden devralınacaktır.

Daha sonra https://developer.apple.com/programs/ adresine girerek enroll diyerek kayda devam edebilirsiniz. Giriş kısmında yeni Apple kimliği oluştur seçiniz. Apple id kısmına sıfır açtığınız gmail adresini yazın. Hesap türü olarak individual seçiniz.

Hesap açılışı için sizden 1029 TL ücret isteyecektir. Sadece kredi kartı veya kredi kartına bağlı sanal kart ile satın alma yapabilirsiniz. Sipariş oluşturulduktan sonra 24 saat içerisinde onaylanır. Bazen biraz daha uzun sürebilir.

Hesap oluşturmak için Apple kullanıcısı olmanıza gerek yoktur. Android telefon ile chrome üzerinden girip işlemlere devam edebilirsiniz.

Hesap onaylandığı zaman hesabı sizden devralıyoruz.1029 TL hesap açılışı için ödediğiniz ücret ve 521 TL de kâr payınız olmak üzere 1550 TL ödeme yapıyoruz.

 

Her cihaz, telefon numarasi ve kredi kartıyla bir hesap alınabilmektedir. İkinci hesabı açmak için farklı cihaz, farklı numara ve farklı kart bilgisine ihtiyacınız olacaktır. Bu kısıtlama yüzünden dışarıdan hesap alımı yapılmaktadır.

Bu hesaplarla ne yapılıyor: Uygulama ve oyun geliştirme, test etme, app store'da yayınlama, uygulama imzalama gibi işler yapılmaktadır.

Güncel fiyat

Web hesapları: 1550 TL

Mobil uygulama hesapları: 1150 TL

Hesap açılışı hakkında bilgi almak için DM veya WhatsApp'tan iletişime geçebilirsiniz 5077490233 hesap onayları yapılmışsa alım işlemi 5 dakika sürmemektedir.