Apple cihazdan daha ucuz açılabiliyormuş sanırım. Bu şekilde açtığım hesabı da alıyor musunuz ?
Evet. Konuda da belittiğim gibi, alıyorum.
Apple Developer Hesaplarınız Alınır |
118 Mesajlar | 36.594 Okunma |
Apple cihazdan daha ucuz açılabiliyormuş sanırım. Bu şekilde açtığım hesabı da alıyor musunuz ?
Evet. Konuda da belittiğim gibi, alıyorum.
Hesap alımı devam ediyor.
Konuda tüm detaylar belirtilmiş olup dikkatlice okumanızı rica ederim. Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.
Her kese iyi forumlar.
1 adet hesap satımı gerçekleştirdim. Kendisi güvenilir ve hızlı cevap veren saygılı bir satıcı :)
1 adet hesap satımı gerçekleştirdim. Kendisi güvenilir ve hızlı cevap veren saygılı bir satıcı :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Sorunsuz ticaret yaptık.
Saygılar
@ReşatTürksoy hocam ile güzel ticaret gerçekleştirmekteyiz. Şuanda düzenli olarak hesap üretimi yapıp hocama teslimini sağlıyoruz ve anında ödememizi alıyoruz. Gerçekten güzel bir insan kendisine çok teşekkür ediyoruz.
@ReşatTürksoy hocam ile güzel ticaret gerçekleştirmekteyiz. Şuanda düzenli olarak hesap üretimi yapıp hocama teslimini sağlıyoruz ve anında ödememizi alıyoruz. Gerçekten güzel bir insan kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Güzel yorumunuz iççin teşekkür ediyorum. Daha nice güzel ticaretler yapmak dileklerimle.
Saygılar
1 Adet Hesap Satıldı.
Hızlıca Ödeme Yaptı Teşekkürler.
1 Adet Hesap Satıldı.
Hızlıca Ödeme Yaptı Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Daha nice güzel ticaretlerimizin olması dileklerimle.
Saygılar
1 Hesap Satılmıştır.