Sizin için Canva Öğretmen - Bayi hesabı sağlayabilirim +49 kişi davet edebilme özelliği

Canva Öğretmen hesabı nedir?; Canva Öğretmen hesabı size bir ekip kurmanızı ve bu ekip içerisinde kişi davet edebilme özelliğini verir. Davet ettiğiniz kişiler ise Canva yazılımını sınırsız, pro kullanımını aktif hale getirir. Size özel sınıf oluşturarak sınıfınızı yönetmenizi sağlar. Bu hesabı alarak sizlerde Canva üyeliği satabilir ve sevdiğiniz arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

💰 Canva üyeliği satmak isterseniz bu hesap size gereken hesaptır!

Canva Bayi hesabı nedir?; Kendi bayi hesabınız olur ve bu hesap içerisinde sınırsız kullanım, medya kiti vb. gibi +49 kişi davet edebilme, istediğiniz kadar öğretmen atayabilme ve sınıf oluşturabilme hakkını size sunar.

🟦 +49 kişi davet edebilme hakkı
🟦 Sınırsız kullanım
🟦 Ömür boyu kullanım
🟦 Pro özelliklere erişmek
🟦 Medya kiti özelliklerine erişim (Bayi Hesabı)
🟦 Öğretmen hesabınız mail adresinize tanımlanır.
🟦 Bayi hesabınız bizim oluşturmuş olduğumuz mail ile açılır
🟦 Hesaplar tamamen legal şekilde açılmaktadır.
🟦 Canva Politikası değişmediği sürece ömürlük kullanım süresi.
🟦 7/24 destek



Canva; Kullanıcıların sosyal medya grafikleri, sunumları, posterleri ve diğer görsel içerikleri oluşturmasına olanak tanıyan bir grafik tasarım platformudur. Ücretsiz sürümde kısıtlı seçenek bulunmakta. Pro hesabı almak için de yüklü bir ücret ödemek gerekiyor. Canva öğretmenlere özel pro hesabını ücretsiz olarak sunuyor. En güzel tarafı da siz pro hesabınızla sınıf oluşturup eklediğiniz öğrencilere de pro hesabı almış oluyorsunuz..

Bilgi için DM