Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
374x90 Bu Alana Reklam Ver |
![]() Elementor Pro Lisansı Sadece 50 TL | 5 Dakika'da Aktivasyon ve Kurulum Fırsatı! |
|
|||
|
|||
![]() Satış konusu açılmadan önce moderatör ile iletişime geçilmiş ve bir sorun teşkil etmediği bilgisi alındıktan sonra bu konu açılmıştır. R10'daki Satış Konusu için tıklayınız
Konu Pirzolot tarafından (29 Aralık 2020, 15:27 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
|
|||
|
|||
Biraz detay verebilir misiniz
lisans bir key mi içeriyor yoksa sadece zip dosyasını mı içeriyor, zip ise son sürüm mü yoksa birkaç versiyon öncesini mi içermekte aylık/yıllık mı / lifetime mı? GPL mı orijinal mi? |
|
|||
|
|||
Alıntı:
Sitenize ilk etapta 1. Aşama: Elemetor'un ücretsiz eklentisini WP-Eklentiler kısmından yüklüyoruz 2. Aşama: Elementor Pro eklentisini sitenize kuruyorum 3. Aşama: Elementor Pro panelimden lisansı, domaininize lisanslıyorum GPL Lisans, piyasada Nulled veya Warez diye satılan şeyin süslü adıdır. Ben şu anda Elementor Pro Expert paketine sahip olduğum için orijinal lisansı sağlıyorum. Lisans 1 Yıllıktır ve her lisans 1 domain için geçerlidir |
|
||||
|
||||
Merhabalar almak istiyorum. No atabilir misiniz
|
|
|||
|
|||
1 Yıllık Elementor Pro Lisans satışı devam etmektedir.
Toplu olarak lisans satışındaki fiyatlar; 1 Adet 50 TL 3 Adet 120 TL 5 Adet 220 TL |
|
|||
|
|||
1 Yıllık Elementor Pro Lisans satışı devam etmektedir.
Toplu olarak lisans satışındaki fiyatlar; 1 Adet 50 TL 3 Adet 120 TL 5 Adet 220 TL GittiGidiyor mağazamız üzerinden satın almak isteyenler için; https://www.gittigidiyor.com/bilgisa..._pdp_567176743 |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|