Projelerinize Sponsor Oluyoruz
1-) Sponsorluk desteğimiz öğrenci kardeşlerimiz için geçerlidir.
2-) Sponsorluk desteğimiz başlangıç olarak hosting ve domain için geçerli olup ilerleyen zamanlarda projenin isteklerine bağlı olarak sanal sunucu / fiziksel sunucu desteği sağlanacaktır.
3-) Sponsorluk desteğimiz içerisinde ilgili projenin belirli noktalara ulaşabilmesi için hertürlü reklam,tanıtım ve seo kapsamında yatırımlarına katkı sağlanabilir.
4-) Sponsor olunacak projeye ekip desteği Narinhosting tarafından mümkün ise sağlanabilir.
5-) Sponsorluk desteğimiz kapsamında projenin ilerleme durumuna göre maddi destek kontrollü olarak sağlanabilir.
6-) Geleceğini parlak gördüğümüz ve gelişime müsait olan projelerinize melek yatırımcı desteği sunabiliriz.(Maddi olarak yüksek bütçeler)
Bir Projeniz Var Ancak Maddi Durumunuz mu Yok ?
Bizden destek alabilmek için Projenizi Telefon numaramızdan veya Skype üzerinden detaylıca görüşmeniz gerekmektedir.Proje detayları görüşmesi esnasında sizlere çeşitli sorularımız olacaktır.Bu sorularımıza yeterli cevaplar bulursak başlangıç için gerekli ihtiyaçları karşılıyoruz.
Proje'den Beklentileriniz Nelerdir ?
Olumlu geçen görüşmelerden sonra mevcut projeleriniz haftalık olarak bu işe ayrılan 3 kişilik ekibimiz tarafından kontrol edilir ve gidişat gözlemlenir.Kesinlikle ve kesinlikle geleceğini görmediğimiz projelere sponsorluk sağlayıp yatırım yapmamaktayız bunun altını önemle çizerek söylüyorum.Her projede olduğu gibi uygulanacak bu projelerdede maddi kazanç beklentisiyle Webmaster'lara destek sağlamaktayız.Projelerde kesinlikle tarafımızın reklamınını yapılmasını istemeyeceğiz.Çünkü sizin bize sunmuş olduğunuz projeyi kendi projemiz gibi önemseyip hertürlü imkanı sağlama yolunda ilerleyeceğiz.
Sadece Öğrenciler
Bizler aldığımız kararla bu noktada sadece öğrenci kardeşlerimiz ile çalışmak istediğimizi belirtmek isteriz.Belirli maddi durumu olmayan ancak fikri olan ve hayata geçirmek isteyen tüm öğrencilerin fikirlerini hayata geçirme konusunda yardımcı olabiliriz.
Alacağımız Kontenjan
Belirlediğimiz kontenjan şuanda 5 proje olup ilerleyen zamanlarda kontenjan arttırımı yapma durumumuz olacaktır.
Proje Yazılımı
Proje yazılımı konusunda destek sağlamamaktayız.Ancak oluşturulan bir websitesinin ilerleyen zamanlarında yazılım desteğine katkıda bulunabiliriz.
[SIZE="4"]Melek Yatırımcılar[/SIZE]
Bizim Webmasterlara yatırım/sponsorluk sunmamızın yanı sıra bizden 1 tık daha ötede olan %90 oranla sanal ortam projelerine odaklı melek yatırımcı temaslarımızı mevcut projelerinize yönlendirme imkanımızıda sizlere sunuyor olacağız.Tabi ki bu imkanları melek yatırımcıların genellikle sorduğu şu soruları sonunda verebileceğiz. "bana şuanda ne satabilirsin" "elinde hali hazırda para eden projen varmı" Yani demek istediğimiz projler belirli doygunluğa ulaşmadan melek yatırımcılara ulaştıramıyoruz.
Görüşmek İstiyorum
Tüm yazıyı okudunuz ve böyle bir desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.Aşağıdaki Skype adresinden bize ulaşabilirsiniz.Telefon numaralarımız Skype üzerinde yapılacak olan ön görüşmeye göre verilecektir.
Hayırlı forumlar dileriz...