Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi hiç bir şey yapmadan ortalama yılda 150$ getiren envato üyeliğimi satıyorum. Envatoda kendi yaptığım action, texture, broşür, yazılım vb. sattığım profilimdir. Envatoda ürün satmak isteyen arkadaşlar içinde hızlı bir başlangıç mevcut müşterileri olan bir başlangıç olacaktır. Satma sebebim artık ürün eklemek, birşeyler üretmek için vaktimin olmayışıdır. İçindeki hiç bir ürünüm silinmeyip satışlar devam edecektir. Şuan itibari ile 8,45$ yine birikmiştir. Ürün satılma zamanları hiç belli olmuyor. Bir ayda 30$'da kazanabiliyorum 2$'da ama yıllık 150$ aşağısına inmiyor. Fazlası oluyor. Profil ismim jeneriktir. (bir keresinde ayın tasarımcısı olarak tanıtıldım)
Ayrıca satın aldığım öğeleride kullanabilirsiniz. Onlarıda aşağıda açıklayım;
* Türkiye trafik üretici 19$
Kimseden trafik paketi vs. almadan kendi sitenize yada başka siteye organik trafik yollayabiliyorsunuz
sınırsız. Yani forumlarda, internette reklam yapan şu kadar liraya şu kadar trafik değil kendiniz
istediğiniz kadar.
* Başka yazarların broşür, kartvizit, mockup, action, footage video vb. 300$
* Zoopim vb. size özel canlı chat yazılımı
* Wordpress tema
* Wordpress admin tema
* Çeşitli HTML temalar
* E-mail tema
* Çeşitli PHP araçları vb.
--------------------
Digital Ocean kodu yeni hesap açılımıyla yada daha önce promosyon kullanılmamış hesaplarda kullanılıyor. 50$ lık kod
--------------------
SSL - Positive marka olup istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Envato hesabı -> 400 TL
Digital Ocean kodu -> 30 TL
Positive SSL -> 10 TL
hesap adı P.M ile verilecektir.