Hesap takipçilerinin büyük bir bölümü panel ve geri kalanı takibe takip ve çekilişler ile kasılmıştır. İlk gönderi 13 Temmuz 2017 de paylaşılmıştır. Takipçi sayısı 115 bindir ve düzenli olarak takibe takip ile organik bir şekilde artmaktadır. Bu takipçi listesinin içerisinde sanat ve spor camiasından bilindik birçok ünlü isim yer almaktadır. Aklıma direk gelenleri; @urazka (Oyuncu) @meliskyg (Oyuncu) @celilnalcakan (Oyuncu) @gundogar.hakan (Spor Muhabiri) @safakmahmutyazicioglu (BJK Yönetim/Avukat) @draliosman (Tanınmış Doktor) @safakmalatyaofficial (Spor Yorumcusu) @edipsaner (oyuncu)
Şuanda reklamsız olarak, oturan müşterilerden aylık minimum 8 maksimum 20 kehribar satışı oluyor yani ciro olarak 1200-3000 gibi bir getirisi var. Ortalama 2000 lira diyebiliriz. Reklam verilmesi durumunda doğal olarak artış gösterir. Sanal dükkana göre rakam ile 6 aylık gelir fiyatına sayfanın devrini yapmayı düşünüyorum. Yani sayfaya 12.000 TL değer biçtim. Bana ait olan sayfalar içerisinden ilk kez satış yapıyorum o yüzden fiyat belirleme konusunda böyle bir yol izledim. Azsa sağlık olsun alan kişi hayrını görsün, çoksa da tok satıcıyız sorun yoktur. İstanbul Taksim The Central Palace Hotel de elden satışı gerçekleştirilir.
Sayfa kullanıcı ismi: @guraltesbihcilik
Farklı bir sektöre yöneldiğim için devrediyorum, hiç acelesi yoktur. Kendi emeklerimle sıfırdan yaptığım kaliteli bir sayfadır. Günlük olarak paylaşımlara devam ediyorum, tesbih piyasasına giriş yapmayı düşünenler için güzel bir başlangıç olur.

İletişim: 0546 594 19 93