lostyazilim
tr.link

Açılışa Özel 2,99 TL'den başlayan Türkiye Lokasyon Anında Aktivasyon Hosting Hizmeti !

7 Mesajlar 1.229 Okunma
lstbozum
tr.link

Hostidex Hostidex Innovative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilişim Görevlisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 139 / 138
  • Ticaret 15, (%100)

2017 yılının başlarında,daha önceden bu sektör içerisinde emek vermiş kişilerin ortak fikirleriyle projeleşmiş ve zamanla bu projenin meyvesi bir firma haline gelmiş olan Hostibo Bilişim Hizmetleri 'En ucuz fiyat karşılığında en kaliteli hizmet nasıl sağlanabilir ' ilkesini kendine hedef belirlemiş ve bu alanda çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflemiş bir firmadır.Barındırma ve Hizmet sağlama sektöründe,uluslararası standartları müşterilerine en iyi şekilde sağlayabilen ve bununla gurur duyan bir firma olarak,müşteri desteği konusunda da hassas bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz.Kendi içimizde belirlediğimiz 'acil servis' diye adlandırdığımız destek modelimiz ile çalışma saatlerimiz dışında da en hızlı şekilde destek sağlamak en önemli hedeflerimizden biridir.Müşteri destek personellerimiz size en kısa sürede en pratik çözümü üretmek için sürekli sistem takibi yapmaktadırlar.

Loving

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Phantaso Phantaso İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Metin Yazarı & Editörü
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1903
  • Beğeniler 843 / 842
  • Ticaret 119, (%100)
Hayırlı satışlar dilerim. Öncelikle kampanyanız gerçekten çok güzel. Satışların etkili olabilmesi için kurumsal bilgilerinizi eklemenizi tavsiye ederim

• Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 139 / 138
  • Ticaret 15, (%100)

Phantaso adlı üyeden alıntı

Hayırlı satışlar dilerim. Öncelikle kampanyanız gerçekten çok güzel. Satışların etkili olabilmesi için kurumsal bilgilerinizi eklemenizi tavsiye ederim

Değerli yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederiz,gerekli kurumsal bilgilerimizi paylaşmış bulunmaktayız.

dreamrocker dreamrocker www.onmajans.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Dijital Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** M**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 16 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar,

Artılarını ve eksilerini test edip öyle yazarım diyorum ancak hiçbir eksinizi bulamadım :)
Öncelikle aylık ödeme sistemi (gerçekten aylık ödeme, birçok sitede aylık şu kadar para, yıllık tutar şu kadar yıllık ödeyin üçkağıdı var) harika. Denemek isteyen biri için biçilmiş kaftan... Çok komik fiyata aldığım aylık hizmetten o kadar memnun kaldım ki, aybaşında hemen yıllığa uzatacağım ve bir çok arkadaşım sizden bahsettim bile.
Düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler hem fiyat uygun hem de benim bugune kadar karşılaşmadığım bir müşteri memnuniyeti söz konusu. Öyle ki kendi hatam yuzunden meydana gelen sorunları dahi kendileri çözdü, hem de bunu samimiyetle yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim...

Hayırlı satışlar..
Hostidex

kişi bu mesajı beğendi.

www.onmajans.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 139 / 138
  • Ticaret 15, (%100)
Merhabalar,

Artılarını ve eksilerini test edip öyle yazarım diyorum ancak hiçbir eksinizi bulamadım
Öncelikle aylık ödeme sistemi (gerçekten aylık ödeme, birçok sitede aylık şu kadar para, yıllık tutar şu kadar yıllık ödeyin üçkağıdı var) harika. Denemek isteyen biri için biçilmiş kaftan... Çok komik fiyata aldığım aylık hizmetten o kadar memnun kaldım ki, aybaşında hemen yıllığa uzatacağım ve bir çok arkadaşım sizden bahsettim bile.
Düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler hem fiyat uygun hem de benim bugune kadar karşılaşmadığım bir müşteri memnuniyeti söz konusu. Öyle ki kendi hatam yuzunden meydana gelen sorunları dahi kendileri çözdü, hem de bunu samimiyetle yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim...

Hayırlı satışlar..

Değerli yorumunuz için teşekkür eder,iyi kullanımlar dileriz.

Loving Loving instagram hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 220 / 107
  • Ticaret 10, (%100)
Açıkçası hep kurumsal ve büyük yerleri tercih etmiş ve o tercih ettiğim yerler ile yıllarca çalışmayı seçmiş biri olarak 15 yıllık web yönetim ve proje yönetim tecrübelerim arasında beni verdiği hizmetle şaşırtan tek kurumsal marka ''HOSTIBO'' inanılmaz ilgili,alakalı ve çok seviyeli bir ekibin meyvesi bu sağlayıcı herkese tavsiye ederim 10 tl hizmette alsanız 10000 tl hizmette alsanız aynı muameleyi görüyorsunuz hatta 10 tl'lik hizmet alanları asla 10000 tl hizmet alanlara değişmiyorlar. Buradan Berkay bey ve ekibine saygılarımla. (Rakamlar temsilidir.)
Hostidex

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 139 / 138
  • Ticaret 15, (%100)
Açıkçası hep kurumsal ve büyük yerleri tercih etmiş ve o tercih ettiğim yerler ile yıllarca çalışmayı seçmiş biri olarak 15 yıllık web yönetim ve proje yönetim tecrübelerim arasında beni verdiği hizmetle şaşırtan tek kurumsal marka ''HOSTIBO'' inanılmaz ilgili,alakalı ve çok seviyeli bir ekibin meyvesi bu sağlayıcı herkese tavsiye ederim 10 tl hizmette alsanız 10000 tl hizmette alsanız aynı muameleyi görüyorsunuz hatta 10 tl'lik hizmet alanları asla 10000 tl hizmet alanlara değişmiyorlar. Buradan Berkay bey ve ekibine saygılarımla. (Rakamlar temsilidir.)

Loving değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Loving

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al