Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hayırlı satışlar dilerim. Öncelikle kampanyanız gerçekten çok güzel. Satışların etkili olabilmesi için kurumsal bilgilerinizi eklemenizi tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dijital Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar,
Artılarını ve eksilerini test edip öyle yazarım diyorum ancak hiçbir eksinizi bulamadım :)
Öncelikle aylık ödeme sistemi (gerçekten aylık ödeme, birçok sitede aylık şu kadar para, yıllık tutar şu kadar yıllık ödeyin üçkağıdı var) harika. Denemek isteyen biri için biçilmiş kaftan... Çok komik fiyata aldığım aylık hizmetten o kadar memnun kaldım ki, aybaşında hemen yıllığa uzatacağım ve bir çok arkadaşım sizden bahsettim bile.
Düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler hem fiyat uygun hem de benim bugune kadar karşılaşmadığım bir müşteri memnuniyeti söz konusu. Öyle ki kendi hatam yuzunden meydana gelen sorunları dahi kendileri çözdü, hem de bunu samimiyetle yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim...
Hayırlı satışlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.onmajans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar,
Artılarını ve eksilerini test edip öyle yazarım diyorum ancak hiçbir eksinizi bulamadım
Öncelikle aylık ödeme sistemi (gerçekten aylık ödeme, birçok sitede aylık şu kadar para, yıllık tutar şu kadar yıllık ödeyin üçkağıdı var) harika. Denemek isteyen biri için biçilmiş kaftan... Çok komik fiyata aldığım aylık hizmetten o kadar memnun kaldım ki, aybaşında hemen yıllığa uzatacağım ve bir çok arkadaşım sizden bahsettim bile.
Düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler hem fiyat uygun hem de benim bugune kadar karşılaşmadığım bir müşteri memnuniyeti söz konusu. Öyle ki kendi hatam yuzunden meydana gelen sorunları dahi kendileri çözdü, hem de bunu samimiyetle yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim...
Hayırlı satışlar..
Değerli yorumunuz için teşekkür eder,iyi kullanımlar dileriz.
Loving
instagram hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Açıkçası hep kurumsal ve büyük yerleri tercih etmiş ve o tercih ettiğim yerler ile yıllarca çalışmayı seçmiş biri olarak 15 yıllık web yönetim ve proje yönetim tecrübelerim arasında beni verdiği hizmetle şaşırtan tek kurumsal marka ''HOSTIBO'' inanılmaz ilgili,alakalı ve çok seviyeli bir ekibin meyvesi bu sağlayıcı herkese tavsiye ederim 10 tl hizmette alsanız 10000 tl hizmette alsanız aynı muameleyi görüyorsunuz hatta 10 tl'lik hizmet alanları asla 10000 tl hizmet alanlara değişmiyorlar. Buradan Berkay bey ve ekibine saygılarımla. (Rakamlar temsilidir.)
1 kişi bu mesajı beğendi.