-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blog yazarı / Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%70)
Öncelikle hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim. Web sitenizi incelemek istediğimde ulaşamadığımı fark ettim haber vermek istedim kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Merhabalar. Sistemleriniz sürekli kopuyor. An itibariyle sitenize ve sitelerimize 5 gündür ulaşamıyoruz. Hiçbir şekilde bilgilendirme yapmadınız. Size ulaştığımda yarın açılacak dediniz. Bu yarının üzerinden kaç gün geçti artık ne siteler açıldı ne de haber verdiniz ne zaman açılacağına dair. İki yıldır sizinle çalışıyorduk. Bundan sonraki süreçte nasıl bir müşteri kaybı yaşayacağınızı tahmin dahi edemiyorum.
Ek Olarak:
Hiçbir iletişim numaranıza ulaşılmıyor. Daha dün size ulaştığım telefon numarası kullanılmıyor şimdi. Amacınız nedir acaba? Derhal bana ulaşmanızı ve sitemizin yedeğini vermenizi talep ediyorum.
Web Siteniz için Webview Uygulama Yapıyorum
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sakın alışveriş yapmayin. Zamaninda ko kurulumu için sunucu aldik sonra ne kurulum oldu nede birsey. Parayi geri iade edicez dediler öylece kaldi. Whatsappdan ne kadar yazdimsada verilen cevaplar hep aynıydı. Siz siz olun bu tokatcilara paranizi kaptirmayin