İşlerinize Kaldığınız Yerden Avantajlı Devam Edin Diye, Tüm Bayi Hosting Paketlerinde
Sepette Net %50 İndirim Fırsatı Sizleri Bekliyor!


[CENTER]KAMPANYAMIZ SONA ERMİŞTİR


[/CENTER]

Vargonen’de Bayi Hosting Kampanyası Başladı!

COVID – 19 salgını nedeniyle #EvdeKal‘dığımız şu günlerde, Bayi (Reseller) Hosting paketlerinde indirimli liste fiyatlarına ek olarak Sepette Net %50 İndirim fırsatı ile rakipsiz fiyatlara sahip olabilir ve web sitesi barındırma maliyetlerinizi düşürerek, karlılığınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle yazılım ajanları, freelancer'lar ve webmaster için oldukça ekonomik ve profesyonel bir müşteri yönetimine sahiptir. Web yazılım ya da tasarım hizmeti verdiğiniz müşterilere, ayrıca hosting hizmeti de verebilirsiniz. Üstelik bunu kendi hosting firmanızı yönetir gibi yapın.

Tüm paketleri siz oluşturun, istediğiniz müşteriye istediğiniz kaynakları verin ve yönetin.

İndirimli Bayi Hosting Fiyatları | 6,25$’dan başlayan fiyatlar…



Vargonen Bayi Hosting Paketlerinin Avantajları

Sınırsız Kaynaklar: Tüm Bayi Hosting paketlerinde sınırsız web sitesi açma, disk, trafik ve e-posta kaynakları ile hiç bir limit olmaksızın tüm web projelerinizi barındırabilir, müşterilerinize hizmet verebilirsiniz.

Ücretsiz cPanel ve Plesk: Hosting yönetiminde büyük kolaylık sağlayan, hizmetiniz üzerinde tüm işlemleri kolayca yapabileceğiniz Türkçe arayüze sahip , dünyanın en çok tercih edilen hosting kontrol panellerine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

%100 SSD Alt Yapı: Web sitenizin hızını etkileyen en önemli donanımlardan biri disk’lerdir. Vargonen sunucu alt yapısında standart mekanik diskler yerine, daha hızlı veri okuma ve yazma kapasitesine sahip olan SSD diskler kullanılmaktadır.

Ücretsiz Teknik Destek: Bayi Hosting hizmetiniz ile ilgili her türlü konuda sizlere yardımcı olmak için telefon, ticket ve canlı destek hattımız üzerinden bizlere ulaşabilir ve çözüm odaklı destek hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Performanslı Donanımlar: Projelerinizin performansı ve devamlılığını sağlamak amacı ile tüm sunucularımızda işlemci, RAM ve diskler en iyi performansı sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır.

Yedekli Network: Hizmetlerinizin kesintiye uğramaması ve olası veri kayıpları yaşamamanız için sunucu ve network alt yapımızın tamamı yedekli olarak çalışmaktadır.

>> En Ucuz Bayi Hosting Fiyatları <<



Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?

Bayi Hosting indiriminden faydalanmak için web sitemiz üzerinden ihtiyacınıza uygun bir Reseller Hosting paketi seçiniz ve ardından sepet sayfasına gidiniz. İndirim sepette otomatik olarak uygulanacaktır.

1 Yıllık Yeni Alımlarda, Liste Fiyatlarına Sepette %50 İndirim Uygulanır!




Adet Sınırı Var mı?

Kampanyadan faydalanmak için adet sınırı yoktur. Tüm kullanıcılar, kampanya boyunca dilediği kadar hosting paketi satın alarak %50 indirim fırsatından faydalanabilir. En uygun fiyata hosting paketi satın alın.


Kampanya Katılım Koşulları


  • Bayi Hosting kampanyası 13 Nisan – 21 Nisan 2020 tarihleri arasında geçerlidir.

  • Kampanya tüm hosting paketlerinde, yalnızca 1 yıllık yeni alımlarda geçerlidir.

  • Adet sınırı bulunmamaktadır. Her kullanıcı tek seferde ya da farklı zamanlarda dilediği kadar hosting satın alabilir.

  • Kampanyada geçerli %50 indirim, sepette otomatik olarak uygulanır.

  • Yenileme dönemlerinde, standart fiyatlar geçerlidir.

  • Diğer indirim ve kampanyalar ile birleştirilemez.

  • Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki koşulları peşinen kabul etmiş sayılır.

  • Vargonen, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.