Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Kurumsal Hosting 5 TL + KDV | Cpanel | 3 Günlük Yedekleme | Softaculous | %25 CPU |
|
|||
|
|||
Merhaba
r10 Forumda Limitsiz Reseller ve 70 Class Ip SEO Reseller konusunda kampanyalarımızda yüzlerce müşterimiz ile çalışma fırsatı bulduk. WMaracı'ndaki arkadaşlar ile de tanışmak hizmet kalitemizi test etmeleri için Aynı kampanyayı hosting paketimiz için de yapmaya karar verdik. Sadece 50 Stok ile Hosting müşterilerimiz arasında büyük spor klupleri, yoğun trafikli kurumsal firmalar bulunmaktadır. Resmi Bir Firmayız ve Sunucu alt yapımız tamamen firmamıza aittir. TÜm hizmetler faturalandırılmaktadır. Tüm müşterilerimize sonraki 2 yılda sabit fiyat ile hizmet vereceğimizin garantisini veriyoruz. PAKET ÖZELLİKLERİ 8 STOK
Yıllık 5 TL + KDV SATIN AL Alıntı:
YEDEKLEME Tüm sunucularımız olası disk arızaları ve sistemsel sorunlara karşı Firmamıza ait Backup sunucusuna 3 günlük olarak yedeklenmektedir. Ayrıca sunuculardaki yedekler periyodik olarak haftalık olarak bilgisayarımıza ve Harici backup diske kopyalanmaktadır. ____________________ Önemli Uyarılar
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Web Site: www.akwebhostingi.com E-Posta: info@akwebtasarim.com Adres: Birlik Mah. Atışalanı Cad. No: 143-53 Esenler - İSTANBUL Telefon: 0850 885 0863 ( Mesai Saatleri İçerisinde Destek Alabilirsiniz ) Skype : akwebtasarim@hotmail.com (Skype üzerinden kesinlikle satış yapmamaktayız.) KURUMSAL BİLGİLERİMİZ Ticari Ünvan: Akweb Bilişim Hizmetleri Kayıtlı Bulunduğu Vergi Dairesi: Atışalanı Vergi Numarası: 571 154 388 46 Vergi levhamız mevcuttur. 5 Farklı sunucuda toplamda 1000+ müşteriye hizmet veriyoruz
Konu ŞükrüAK tarafından (28 Mart 2017, 21:22 ) değiştirilmiştir.
|
|||
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Referans numarası: 1630
Paypal ile ödeme gerçekleşti. Teşekkürler. |
|
|||
|
|||
kaydımı oluşturdum fakat garanti bankası olmadıgı için ödemeyi gerçekleştiremedim pazartesi ödemeyi gerçekleştirecegim. önceden aktif ederseniz memnun olurum
|
|
|||
|
|||
Alıntı:
Destek talebi üzerinden de bilgi verirseniz onaylarız. zira bir çok sipariş gelmekte. |
|||
|
|||
|
|||
paypal dan odeme gercekletirildi. teşekkürler
|
|
|||
|
|||
PM lutfen - 50 stok programi nasil oluyor?
|
|
|||
|
|||
Merhaba
Pm lik bir durum yok hocam. konudaki hosting paketinden 50 adet stok açtık. Dilerseniz 50 adet hosting alabilirsiniz 5 TL + KDV den |
|||
|
|||
|
|||
Hocam selamınaleyküm öncelikle yeriniz esenlerdeymiş tam olarak neresinde esenlerin ? Hosting almak istiyorum da elden ödeme yapmamız mümkün mü ofisinize yakınım sanırsam.
|
|
|||
|
|||
Pm gönderilmiştir.
|
|||
|
||||
|
||||
İkinci siparişi geçtim gerçekten beklediğimden çok çok hızlı ve güvenilir.
Çok teşekkür ederim. Sipariş id : No1680 |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|