-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlı günler. uzun bi süre önce aktif olarak haber paylaşımı yaptığım sitemi işlerimin yoğunluğu nedeniyle askıya almıştım . 2012 de çok iyi trafik alıyordum günlük ortalama 20K tekil ziyaretçim vardı.
şuan haber paylaşımı yaptığımda 2K civarı bi trafik alıyorum. tabiki de bu trafikleri sosyal medya hesaplarıma paylaşım yaparak alabiliyorum. aktif bi şekilde çalışmak istersek bu trafiklerde sorun yaşamadan 15K ve üzeri. nasıl bi yapı önerirsiniz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bugün web sitemi kendilerine taşıdım. Her şeyi ile kendileri ilgilenip kurulumu yaklaşık 15 dakika da gerçekleştirdiler. Şu anda veritabanı hatası aldığımı kendilerine bildirdim. Saat 01.00 olmasına rağmen müşteri temsilcileri ilgilenip, kontrol edeceklerini söyledi.
Yani son derece ilgili ve 7/24 desteği olan bir firma, ben kendileriyle çalışmaktan memnunum.
Edit: Saat 01.00 da kendilerine ilettiğim veri tabanı hatasını saat 01.07'de çözdüler. Gerçekten çok memnun kaldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar. Bir projemiz için özel yazılım kullanmaktayız. üyelik için onay maili şuan kullandığımız firmada sıkıntı çıkardı. mail sunucusuna yüklenme olunca ya mail göndermiyor ya da çok geç gönderiyor. haliyle üyelik sistemi olan bir proje için kabul edilemez bir durum bu. mail sunucunuz hakkında bilgi alabilir miyim? bir sorun yaşarmıyız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SYSTEM
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kurumsal olarak kendilerinden yıllık bayi(reseller) hosting satın aldık tüm sitelerimizi taşıdılar mail sunucularımıza kadar kendilerine teşekkür eder herkese öneririm.