146013-64d245db060f0.jpg

 

Merhaba Değerli Forum üyeleri,

 

Firmamız hakkında bir kaç bilgi vermek isterim.

 

Hakkımızda:

 

Firmamız 2023 yılında kurulmuştur. İstanbul'da Netfactor DC de barınmakta kendi altyapısı ve kendi Superonline bağlantısı ile yayın yapmaktadır.

Uplink olarak hazır durumda 4x 10G şeklinde bulunmaktadır. Dilendiği taktirde arttırım yapılabilmekte. Altyapımızda Juniper, HP donanımları kullanmaktayız. Cihazlarımız dışında Superonline tarafından aynı zamanda DDOS servisimizde aktiftir.

 

Hizmetlerimiz:

 

Firmamızda kurumsal çözümler, FKM çözümleri, Kurumsal Mail Servisi, Veri Merkezi Sunucu kiralama, Sunucu Barındırma, Kabin kiralama, Siber güvenlik servisleri verilmektedir.

Firmaların Aktif-Aktif yedek ve Bulut geçiş süreçleride tarafımızdan yapılıp anahtar teslim sunulabilmekte.

 

Bulut altyapı için Turkcell ve Kendi altyapımızı kullanmaktayız. Bizim tarafımızda sorun olması halinde Turkcell tarafından kesintisiz devam edilmekte ve bu geçişde kesinti yaşanmadan servislerin aktifliği korunmaktadır.

 

Kurumsal Mail servisimiz KVKK uyumlu olmakla beraber kurumların maillerini %100 veri kayıpsız taşıyabilir ve AD,LDAP, v.b entegrasyonlarını sunabilmekteyiz.

 

Ayrıca önemli projelerin çalıştığı altyapılarınızın yedekliliğini sağlayabiliyor ve bu süreçte sizlere kesintisizlikde sağlıyoruz.

 

 

Tarafımıza özel projeleriniz için ulaşabilir ve danışmanlık hizmetimizden Anahtar teslim çözümlerimize kadar yararlanabilirsiniz.

 

SERVİSPOSTA İLETİŞİM VE YAZILIM HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

www.servisposta.com / destek@servisposta.com / info@servisposta.com

 

V.D: Beylikdüzü

V.N: 7640858283