yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bugün Mark Zuckerberg ile oturuyoruz.Dedim bizimkine bugün tarih ne?28 Aralık 20016 dedi.
Dedim senin facebook'un domain'in bugün son günüydü ben aldım.Dedi tevekkeli değil bir haftadır susmadın Lefter'den girdin Kezman, Guizza yok fener şöyle böyle derken beni oyalıyormuşsun..
Dedim artık daha samimi olabiliriz Marko'cuğum artık face bende, senin güzel hatırına sana geri veririm ama ateşle bir şeyler...
Dedi 5 Milyar (dolar) vereyim.Yok devenin nalı, sanki bilmiyoruz piyasa değerini twitter olsa hatırına salardım face'i sana geri dedim.Bankada valla açıkta 5 var, gerisi repoda bozdurursam kaybımız büyük olur dedi endişeli, nasıl terler döküyor görseniz.Neyse vadeli anlaştık Marko ile 5'i peşin 3 er taksitle 12 ay senet yaptık..:)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam caps yapmış ama gel gelelim kesin a.d.u.l.t bir sitedir girenlerin çoğuda amerika :D ahahaha allahım çatlıcam burada
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
3 milyon hit demiştin. 1,2 milyon hit gürünüyor paylaştığın resimde. Ayrıca sayfada kalma süresi 1 dk. Garanti por... sitedir. veya fake bir sitedir. Ben abd' den 1 tıka 1-2 tl ortalama alıyorum. Senin 3 milyon hitle kazancınla 1 senede Türkiyenin en büyük portalı olursun bu parayla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SecretHocam sayfa görüntülemeden bahsediyor sanırım bu arada hem por.. sitesi diyorsun hemde 1dk diyorsun bence o tür sitelerde sitede kalma süresi daha fazla olmuyormu :D
Ek olarak: Arkadaş bizede anlatsa bu işin sırrını bukadar hitle hosting nasıl kaldırıyor siteyi helal olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Hangi site olursa olsun; sitende adam gibi içerik yoksa kullanıcı 5 sn. bile beklemez çıkar.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
belkide hit gönderen sitelerden gelen hitlerdir.. ayrıca 3m değil 1.2 M hitli bir site..
bu hitle adsense alsan iyi para kazanırsın.. da google kabul edermi o var birde..
neyse bu konuya artık yazmayacağım.. Kolay gelsin arkadaşım..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
3 milyon hitim var diyorsanız siz bir milyonersiniz, milyoner birisinden böyle acemi bir soru beklenmez.
ki 3 milyon hitli siteinz varsa; hosting değil vds gerekli olduğunu çoktan bilmeniz gerekirdi.
prim amaçlı bir konu.