lostyazilim
tr.link

Alastyr Hosting paketi önerileriniz

7 Mesajlar 970 Okunma
lstbozum
tr.link

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
http://www.alastyr.com/web-hosting.html

merhabalar yuykarıda görmüş olduğunuz linkteki paketlerden php/linux standart paketi 1 yıllık almak istiyorum.

2 site barındırma hakkı veriyor.
diğer özellikleri de sınırsız

cloud koruma vs. alastyr da bulunmakta mı? siz kullanıyorsanız alastyr ı nasıl değerlendiriyorsunuz hizmet kalitesi ve hız olarak.

ingilzice hazırlık öğrencileri için bir site açacağım. daha sonra belki 2. bir site açabilirim düşüncesiyle istiyorum. tabi ilk deneyimim olacak. ilk defa paralı bir host alacağım. çeşitli ayarlar vs. öğrenme konusunda ya da alastyr ın benim yerime bunları yapabilmesi hususunda ne gibi özellikleri var?

bir de ben windows kullanıyorum. sizce linux sunucuya ftp ile gönderirken sorun olur mu? ben ftp de platform bağımsız diye biliyorum

şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Alastyr kullanıyorum uzun zamandır. Destek konusunda çok iyiler en fazla 15 dk sürdü şimdiye kadar. Siz destek bildirimi açın istediğinizi yaparlar. O konuda sıkıntınız olmasın zaten panel Türkçe. Benim bilgisayarımda windows 7 filezilla ile hostuma sorunsuz aktarım yapabiliyorum.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

Forcerecon Forcerecon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)
hocam dosyalarınız php,html dili ise hostunuzun public_html klasörünü atmanız yeterli olacaktır. Panel olarak cpanel var.Cpanel kullanımı basittir fakat youtubede daha detaylı videoları öğrenebilirsiniz.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

Karakurt adlı üyeden alıntı

Alastyr kullanıyorum uzun zamandır. Destek konusunda çok iyiler en fazla 15 dk sürdü şimdiye kadar. Siz destek bildirimi açın istediğinizi yaparlar. O konuda sıkıntınız olmasın zaten panel Türkçe. Benim bilgisayarımda windows 7 filezilla ile hostuma sorunsuz aktarım yapabiliyorum.

Forcerecon adlı üyeden alıntı

hocam dosyalarınız php,html dili ise hostunuzun public_html klasörünü atmanız yeterli olacaktır. Panel olarak cpanel var.Cpanel kullanımı basittir fakat youtubede daha detaylı videoları öğrenebilirsiniz.

yorumlar için teşekkürler. panel kullanımını öğrenebileceğimi düşünüyorum. ftp işi için de teşekkürler. site dosyaları php uzantılı olacak. domaini ihs ya da isimtescil den alacağım. transferde sorun çıkar mı?

wmaraci
wmaraci

Forcerecon Forcerecon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

yorumlar için teşekkürler. panel kullanımını öğrenebileceğimi düşünüyorum. ftp işi için de teşekkürler. site dosyaları php uzantılı olacak. domaini ihs ya da isimtescil den alacağım. transferde sorun çıkar mı?

Hocam ikiside iyi firmadır fakat transfer ücretleri nedir bilmiyorum.İsimtescilde trasnfer ücreti 20 lira civarındaydı eğer yanlış hatırlamıyorsam.

www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Hocam host transferi soruyorsanız siz yedeği alıp destek bildirimi olarak gönderin alastyr sizin için kuruyor yedeği. Panele zaten pek girmenize gerek kalmayacak. Domain konusunda ihs ve isimtescil ikisi de kalitelidir.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

Forcerecon adlı üyeden alıntı

Hocam ikiside iyi firmadır fakat transfer ücretleri nedir bilmiyorum.İsimtescilde trasnfer ücreti 20 lira civarındaydı eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Karakurt adlı üyeden alıntı

Hocam host transferi soruyorsanız siz yedeği alıp destek bildirimi olarak gönderin alastyr sizin için kuruyor yedeği. Panele zaten pek girmenize gerek kalmayacak. Domain konusunda ihs ve isimtescil ikisi de kalitelidir.

domain isimtescilden alacağım
hosting hizmetini alastyr dan alacağım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al