-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba sayın hocalarım.
alastyr dan hosting aldım fakat 1 haftadan sonra saatlik 100 mail atma ve aylık 2500 limiti gördüm. benim için önemli olan mail sistemi, sitemde şifremi unuttum gibi bir çok fonksiyon mail üzerine çalışıyor kısacası mail göderme yoksa sitem berbat olur. 5.000 kullanıcı hedefliyorum ve 5.000 kullanıcının 1.000 tanesi mail gönderen sistemlerden yararlanmaya çalışsa mail gitmicek ve sitemin hiti düşmeye başlıcak. tek başıma kullandığımda daha sitemi hizmete açmış olmamama rağmen mail çok yavaş gidiyor. ve limit de cabası. alastyr kullanıp bu sorunu çözmüş olan var mı ? yıllık paketlerinden aldım baya para harcadım 1 hafta geçti ve geri iade yapılır mı acaba ? olmazsa eğer hızlı ve spama düşmeyen mail gönderme limiti olmayan bir hosting firması önerirmisiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Geri iade yapıyorlar sanırım.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Mailler için Yandex Mail kullan, hem ücretsiz, hem de herhangi bir sınır yok, Ayrıca hem gelen, hem de giden mailler SSL güvenliğinde.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba,
Hemen geri iadesini yapabiliriz, lütfen bir destek bileti oluşturun.
Mail göndermek günümüzde eskisi kadar basit bir işlem değil, bu tip mail gönderimleri için paylaşımlı hosting hizmetleri uygun bir çözüm değil. Bir çok toplu mail gönderim hizmeti veren servis mevcut. Bu tip gönderimlerinizi bu servisler üzerinden yapmanız çok daha mantıklı ve uygun bir çözüm olur.
Bu arada konusu açılmışken belirtmek isterim ;
Alastyr paylaşımlı hosting hizmetlerinde (web-seo-reseller-wordpress v.b) mail gönderimleri için bir gateway kullanıyor, şu an blacklist problemi, mailin karşıya ulaşmama problemi gibi sorunları kullanıcılarımız yaşamıyor, her attıkları mail eğer karşı tarafta bir problem yoksa ulaşıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
mx ayarlarınızı yandex'e yönlendirin. Kurumsal Yandex sayfasına girerek alan adınızı doğrulayın ve dilediğiniz kadar posta açabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geri iade gerçekleştirdiler anlayışları için çok teşekkür ediyorum.