1)
Ghonzoos : Hayır alınmıyor, sadece paypal ile öderseniz paypal komisyonu eklenir, diğer ödeme yöntemlerinde komisyon yok.
2)
meltem : Yanlış hatırlıyor ve yanlış bilgilendiriyorsunuz. Eğer mesajınız şu şekilde olsaydı :
"2012 yılında hosting hizmetiniz alastyr'dan alıyordum, cpu limitleri %12 olduğu için sorun yaşadım, şu an durum nedir bilmiyorum, tavsiye etmediğim bir firma"
Makul bir mesaj olurdu, fakat şu anki mesajınız hoş değil.
3)
MucahitErgul : Inode limiti dünyanın her yerinde uzun yıllardır kullanılıyor, Türkiye'de ilk kullanan firmalardan biriyiz, zamanla kullanıcılar bunun mantıklı olduğunu anlayacaklardır. :)
4)
SuatGülten : Konu başlığı "Alastyr nasıl bilirsiniz?" bu sebeple alastyr ile ilgili daha çok mesajlar olmalı. Eğer konu başlığı "Alastyr da domain nasıldır? Bi de başka bi hosting firması pohpohlarmısınız?" olsaydı, evet sizin mesajınızı da normal değerlendirebilirdik :)
5)
ahmetcem96 : Yanlış anlamayın sizle ilgili bir durum değil konusu geçmişken yazmak istiyorum.
CPU LİMİTİ konusunu anlamış değilim, o kadar çok geriyor ki bu durum bizi dükkanı kapatıp gidesimiz geliyor. Arkadaşlar, cpu limitini biz elimizle yapmıyoruz, 50 bin tane siteyi tek tek incelemiyoruz, CloudLinux adında bir yazılım var, limitlendirmeyi bu yapıyor. Kullandığımız sunucuların hepsi yeni nesil E5 işlemcili, bütün web hosting sunucularımız 32 gb ram kapasitesine sahip, disklerimiz SSD cache kullanan Sas storagelarda, makul bir cpu oranı veriyoruz %20, bunun neresini yetiremiyorsunuz ben anlayamıyorum. Aynı pakette aylık 1000 GB trafik yapan oyun sitesi hiç bir limite takılmadan yayınını yapabiliyor, diğer kullanıcı sitesine hiç kimse girmemesine rağmen neden cpu limitine takıldığını soruyor. Burada sorun sizce nerede? Sitenize kimse girmediği halde cpu limitine takılıyorsanız sorun neden bizde olsun yahu? demek ki altyapınızda sorun yaratan bir şey var, kapat 5 dakika siteni, sıfır bir wordpress ya da hazır başka bir şey kur, ki bu tek tıklamayla panelden yapılıyor. Test et bakalım sorun var mı, bunu anlamak bu problemi çözmek bu kadar mı zor?
6) @[RadiKaL](userid:25803) : Konu başlığının neresini anlayamadınız?