-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
En küçük hosting paketine büyük yük bindirdiysen bu yüzden kesilmeler yaşarsın. Tamamen kendine özel yazılımlarıyla şu güne kadar ufak tefek hatalar dışında hiç bir sorun yaşamadım ve isimtescil el değiştirdiğinden beride hiç bir sorun yaşamadım. İsimtescil tercih edilmezse ihs'yi önerebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim favorimse Noktahost. 9 senedir çalışıyorum. :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Domain konusunda isimtescil en iyilerinden birisi diyebilirim.Ama hosting konusunda en kötüleri arasında yer alıyor.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domain için sağlam firma ancak hosting için maalesef aynı şeyi söyleyemiyoruz. Şu sıralar
Veridyen parlayan bir yıldız gibi yardımımza koştu :) .
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hostu veridyenden alıyorum. çünkü çok ucuz. performans olarak zorlayacak sitelerim yok o konuda yorum yapamıyorum. memnunum sorulara anında cevap veriyoerlar.
domaini natrodan alıyorum. şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. aynı şekilde sorulara anında cevap veriyorlar. host çok pahalı olduğu için veridyene geçtim. belki kalitelidir hosting ama performans gerektiren sitem yok. domain için ücretsiz whois korumaları var. veridyende bu yok.
godadyden çok bahsediliyordu biraz araştırdım ve hizmetleri pahalı geldi. türlü kelime oyunlar alt yazılarla ucuz gösteriyorlar mesela domain 2 dolar diyor ertesi sene sürpriz yapıyorlar 20 dolar istiyorlar. o tarz ticaret sevmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Otomasyon
-
-
Ad Soyad
R** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
veridyen yeni bir firma olmasına rağmen gerçekten her kullanıcıdan övgü almayı başarmış bu yüzden deneyeceğim ilk firma bu olacak inşallah memnun kalırız.