Arkadaslar Vds Aldim Aldigim Günden beri su hata yi veriyor ...Adamlarla konustum hata budur dedim tuttular format attilar...attiklari gün yine mozilla cherome safari maxthon opera hangi browseri kurdumsa bu hatayi verdi...browseri kurdugumda internet sitesine girerken javanin eski sürüm güncellemeniz gerek diyor güncelliyorum ve browserler gidiyor...browsere java yi güncellemesem vds benim bir isime yaramiyor...cunku ben imleme yapiyorum ve her sitede hemen hemen java calisiyor...bu konuda adamlar bana bizim serverimizde hata yok napiyosan sen yapiyorsun diyor...benim yaptigim sey browserden internete girmek ama hicbir browser bu serverda calismiyor...adamlar zaten ilgisiz ... ben sorun söylüyorum benim bilmem 120 bin müsterim var onlarami bakcam sanami bakcam diyor ...hata senden biz niye bakcaz diyor...kurllarimiz okuyun diyor...elimde 2 server daha var 2 senedir calistigim bir gün böyle hata vermedi resimlerinide cektim gönderdim diger serverlarimda en agir programlar calisiyor tik demedi 2 senedir ...bunuda bu ay aldim aldigim gün ogun bugun 20 gün calisamadim gitti...nasil cözerim bu sorunu bari 10 gün kullanayim...
[img]http://i.hizliresim.com/jYX7m9.jpg" />
[/IMG]