Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Kuaza adlı üyeden alıntı
Arkadas herkesin yazilimi bir mide karsilastirma yapmissiniz, yok 9k, yok 10k. Verin sizdeki yazilimi arkadasa, oda rahatca barindirir, acemi yorumlari kenara birakin lutfen.
Elbette kullandığı eklentiler falan da etki etmiş olabilir diyeceğim de, bu kadar ciddi bir fark olacağını hiç sanmıyorum.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mertcan adlı üyeden alıntı
Elbette kullandığı eklentiler falan da etki etmiş olabilir diyeceğim de, bu kadar ciddi bir fark olacağını hiç sanmıyorum.
olur hocam, inan kucucuk bir eklenti bile butun sistem kaynaklarini kullanarak cpu yu kitleyebilir, sadece kucucuk bir php sql kod hatasina bakar :)
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazılımınızda da sorun olabilir. wordpress siteler için 2k 10k vs bir şey değilken, canlı data olan siteler, e-ticaret siteleri için yazılımsal problemler olabiliyor.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Neye göre kıyaslıyorsunuz anlayamadım doğrusu.
Nihayetinde paylaşımlı hosting sizin her ihtiyacınızı karşılayamaz.
Hit diyorsunuz ama kullanılan görseller ne durumda mesela? Bir resim 1 MB ise illa ki problem çıkacaktır mesela.
Kafadan sallamak kimseye bir fayda sağlamaz kısacası. Her şey hitden ibaret değil.
Bu arada, kullanılan bir eklenti bile ciddi fark yaratabilir emin olabilirsiniz.
Sadece tema ile bir mantık yürütülmesi yanlış. Bir uzmana siteyi göstererek fikir almanız daha sağlıklı olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kullandıgınız firma da haklı olabilir siz de haklı olabilirsiniz.mesela yıllık 120tlye aldıgım bi reseller hesabımda 13k-15k hitli 3 site barındırdım ve 1 kez olsun sorun yaşamadım.ama aynı hostda farklı bi sitem 2k hiti göremedi,sürekli sorun çıkardı.işin teknik konularını bilmiyorum ama bu konuyu etkileyen biçok etmen oldugunu gördüm o zaman.sadece hite yada temaya bakarak şu hite vds gerek filan demek yanlış bence.işi bilen birilerinin siteyi incelemesi gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
e ticaret siteler normal wp sitelerden çok üstünde kaynak yerler. tavsiyem en azından giriş seviyesi vps'ye taşımanız ve taşımadan öncede optimizasyon yapmanız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sunucuya geçirmeniz sağlıklı olacaktır.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam hosting firmasına güvenmiyorsanız başka bir hosting firmasına taşıyıp görebilirsiniz sonucu bence :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Cpu artırıldığı anda sitenin hızı uçacak. Limit koyuyorlar paylaşımlı hostlarda hantal siteler de tıkanıp kalıyor. E-ticaret sitesiymiş zaten geliri vardır, verin aylık 100 tl vps’e bişey olmaz.