lostyazilim

Bu özellikli sunucu bu fiyata iyi mi?

24 Mesajlar 3.017 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

islamAydinn islamAydinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek AdSense
  • Konum Batman
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 36 / 86
  • Ticaret 58, (%100)
Aylık 4 dolara denk geliyor bence uygun.

wmaraci
reklam

marco41 marco41 Fullindir.in Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 6, (%100)
Hemen hemen herkes fiyata takılmış gibi, bence fiyatın yanı sıra yine bazı arkadaşların dediği gibi hizmet kalitesi önemli. Sunucu 2 günde bir kapanıcaksa, bağlantı hattına 100mb diyip sizi 10-15 lerde süründürcekse, ticket sistemi vs yardımları traşsa bırak 50 doları 20 dolar bile etmez. Çevrende o şirketi kullanan arkadaşlarından onay almadığın sürece senelik almak bana pek mantıklı gelmiyor. Ben çok yer denedim halada deniyorum yedek sunucularımı buna benzer ucuz yerlerden alıp kar ettiğimi düşünüyordum ama sonra bi saçımı başımı yoldurmadıkları kaldı. Yinede karar senin.

miniajans miniajans webteson.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Tek.
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 119 / 107
  • Ticaret 10, (%100)

marco41 adlı üyeden alıntı

Hemen hemen herkes fiyata takılmış gibi, bence fiyatın yanı sıra yine bazı arkadaşların dediği gibi hizmet kalitesi önemli. Sunucu 2 günde bir kapanıcaksa, bağlantı hattına 100mb diyip sizi 10-15 lerde süründürcekse, ticket sistemi vs yardımları traşsa bırak 50 doları 20 dolar bile etmez. Çevrende o şirketi kullanan arkadaşlarından onay almadığın sürece senelik almak bana pek mantıklı gelmiyor. Ben çok yer denedim halada deniyorum yedek sunucularımı buna benzer ucuz yerlerden alıp kar ettiğimi düşünüyordum ama sonra bi saçımı başımı yoldurmadıkları kaldı. Yinede karar senin.

Doğrudur hocam zaten normal fiyatı 130 dolar %50 indirimim var benim bakalım denemekte fayda vardır.

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

miniajans adlı üyeden alıntı

Doğrudur hocam zaten normal fiyatı 130 dolar %50 indirimim var benim bakalım denemekte fayda vardır.

1 senelik

185 TL bir ücretle 1gb ram 80gb disk 3.2 ghz işlemcili bir sunucu sağlayabilirim isterseniz.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al