60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
32 CPU lu reseller paketimden sana hosting sağlayabilirim sınırsız trafik ve sınırsız disk alanıda var. Eğer bütçen varsa bütçeni söyleyebilrisin uygun birşey yaparım. PM Bekliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ucuz Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
%100 Cpu Hosting ayarlarız hocam pm atmaniz yeterli fiyat konusunda yardımcı olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar teklifleriniz için teşekküür ederim. ancak benim önce nasıl br paket almam gerekiyor ona karar vermem lazım. Bu hite ne gider... Firma ve paket şeklinde öneri de bulunursanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
destek ekibi ile görüşmelerim oldu. onlar wp de cok fazla eklenti olduğu icin böyle bir durum oluştuğunu söyled'ler ancak eklentileri kaldırıp tamamen ham bir temaya gectiğimde de sonuç degişmiyor. cpanelden cpu kullanımı %90 üstü görünüyor ve site aşırı derecede yavaş açılıyordu.. ben de komple hosttan sildim siteyi ☺
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynı sebeplerden 5-6 firma değiştirdim hocam. Tavsiyem uygun bir vds kiralayıp cpanel + litespeed yapmanız olacaktır. Ben şuan kullandığım yetkinhosting firmasından memnunum, yardımcı olma konusunda çok iyiler. Anlık 200 küsür kullanıcının üstüne çıktığım zamanlarda da problem yaşamadım. Uygun bütçeye en iyisini sunuyorlar yani.
OXSoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
P. Danışmanı ve Develop.
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Kesinlikle, hostazor gibi saçma sapan yerlerden alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum, size VDS bir makineyle özel sunucunuzda barındırmanızı tavsiye ediyorum.
Ek Olarak: yoksa hitlerinize yazık olur bilginize.