-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
swp
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
edit./////////////////////
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
-Cloud`u tercih etmenizdeki en büyük etken nedir?
Fiziksel sunucuda belirli bir kaynağınız vardır.Değiştirmek için ek parça eklenmesi gerekir veya bir tane daha alma ama cloud da bunlara gerek yoktur.İstediğiniz özelliğe hızlıca geçiş yapabilirsiniz.Donanım arzası derdiniz yoktur.
-Uptime konusunda yorumlarınızı almak isterim cloudla normal hosting arasındaki uptime farkını birde sizin ağzınızdan dinlersem çok iyi olur.
Bir tek doğal afet ve internet kesintilerinde bir sorun olabilir onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum yani donanım arızası fln
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
swp
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
edittttttttttt------gg56g5
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bir tane müşterimi dün gece SadeceHosting Xen Cloud hizmetine aldım.
Kontrol paneli çok güzel, kendi sunucunu anında kendin kurabiliyorsun ve anında ek kaynak alabiliyorsun. İhtiyaç durumunda kaynak kısıp arttırabiliyorsun vs. Seçmemdeki etkenlerden birisi bu, esnekliği. Bir diğer etken de SH farkı :) Kontrol paneli çok gelişmiş, her türlü ihtiyacını ticket atmadan çözebilecek biçimde.. Evet sunucular unmanaged diye biliyorum, olası bir durumda yardım amaçlı ticket atabilirsin.
Uptime konusunda sorun yaşamadım, server load uçsa bile makina kolay kolay down duruma gelmiyor..
Eğer hitli, ağır sql sorgularının döndüğü bir siteniz varsa (forum sitesi gibi) min: 4 core cpu almanızda yarar var. Sunucu dar boğaz oluyor, mesela şu anda bizim sunucu öyle oldu ve kaynak arttırımı yaptık hemen :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
EFSANE! | omerbeyoglu.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
@CETINKAYA skype ekleyin her türlü destek ve yardımcı olayım.