Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitede 2 farklı script kullanıyorum. Geçenlerde cloudflare kurayim demiştim wordpress de sorun yok ama forum kısmında hatalar meydana geliyor. Belli URL leri hariç bırakmak için ne yapabilirim? Sayfa kurallarinda hangi kuralları seçmem gerekiyor. Denedim olmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Cloudflare kolay kolay hataya sebep olmaz aslında. Örneğin HTML&JS ve CSS küçültme gibi işlemleri gayet kullanıcı dostudur. Tam olarak ne gibi bir hata aldınız?
Sayfa kuralından siteadi.com/forum* şeklinde bir kural oluşturup, cache, performance gibi özellikleri kapatabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
O tarz bir bozulma olduğunda Cloudflare'ı overview menüsüne girince sağ alt kısmından Pause konumuna getirirseniz eğer Cloudflare tamamen devre dışı olur ve sadece DNS görevi görür.
Sonrasından gerekli ayarlamaları yaparak tekrar Pause modunu kapatıp deneyebilirsiniz. Yani domaininizin NS adresini tekrar tekrar değiştirmenize gerek yok tabii eğer öyle yaptıysanız.
Cloudflare HTML küçültme işlemi çok detaylı değildir sadece kodlar arasındaki yorumları vs. kaldırır ufak tefek. JS ve CSS küçültme işlemi ise biraz daha detaylıdır. Vbullettin veya SMF gibi popüler forum yazılımlarından birini kullanıyorsanız eğer Cloudflare'ın tamamen uyumlu olması gerekiyor diye biliyorum. Yani sorun gözden kaçan farklı bir şey olabilir.