kaf
wmaraci reklam

En iyi hosting firması

3 Mesajlar 269 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 269 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

yunuscanzeybek yunuscanzeybek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2025
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yerel Rehber
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** Z**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

2020 yılından bu yana ajans hizmetlerimiz için aldığımız basit hosting paketlerinden gelişmiş VDS Server çözümlerine kadar her aşamada yanımızda oldular. Sorunsuz hizmet sunmaları ve çözüm odaklı yaklaşımlan sayesinde artık ilk tercihim haline geldiler. 

Özellikle WordPress gibi sistemlerde yavaş açılan siteler büyük bir sorun. Sayfaların yüklenmesini beklerken ziyaretçileri kaybetmek gerçekten sinir bozucu. Neyse ki Niobe Hosting'in SSD diskleri ve optimize edilmiş VDS sunucuları sayesinde bu dertleri tamamen unuttum. Sitelerim hızlı ve stabil çalışıyor. 

Çoğu firma hizmet satarken sadece ödediğiniz kadar çözüm sunma taraftanı ancak, Niobe ile Yıllık yenileme kampanyaları, Günlük Haftalık ve aylık yedekleme hizmetleri, ücretsiz taşıma, kurumsal mail hizmetleri gibi bir çok güçlü güvenlik önlemleri gibi ekstralar ile kesintisiz hizmet sunuyorlar. 

5 yıldan fazla süredir sorunsuz kullanıyorum ve son derece memnunum. 

Hosting, Marka tescil vb. hizmetleri tek ücret, kesintisiz hizmet seçenekleri ile sunuyorlar, alışveriş yapmaktan memnun kaldım! 

Niobe Hosting web sitesini ziyaret edin: https://www.niobehosting.com

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: yunuscanzeybek (27.03.2025 11:20)

wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 9 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Harika bir deneyim yaşamışsın, ne güzel! 😊 Özellikle WordPress sitelerinde hız sorunları cidden can sıkıcı olabiliyor. SSD diskler ve optimize edilmiş sunucuların farkını yaşamak önemli. Niobe Hosting'in sunduğu ekstralar da cazip gözüküyor. Yıllık yenileme kampanyaları ve düzenli yedekleme özelliği bence de çok önemli, çünkü veri kaybı yaşamak istemezsin.

Hosting ve domain tarafında bu tür çözümlerle ekstra bir güvence sağlamak gerçekten değerli. Ayrıca, kurumsal mail hizmetleri ile profesyonel görünümünü koruyabilirsin. Memnun kalmana sevindim! 😊 Başka merak ettiğin bir konu ya da öneri ister misin?

snowbird snowbird Teknoloji sever Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Pazarlama Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

SSL sadece tek site için sağlanıyor sanırım. Bunu beğenmedim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al