-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben yeni geçtim şuanlık iyi, başlangıçta iyi bir şekilde yardımcı oldular, fiyatlarda iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sistem Analisti
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben 10 Ekim'de Mddata firmasın tarafından buraya aktarıldım. Daha önce limitsiz paket ve aynı anda 3 blog barındırabilen hosting hesabım vardı. Fakat Fox Teknoloji dün itibariyle hesabımı bilgim dışında dururarak bloglarıma erişime kapattı. Sebebini sorduğumda hosting paketinde 2 site barınmazmış ve bayii paketi satın almam gerekiyormuş. Ben mddata'ya bunun için fazla para ödemişim ve benim bilgim dışında hesabım başka firmaya taşındı. Şimdi bu firmada bu şekilde bana izin vermiyor. Ftp'ye ve cpanel'e girişime izin verin ve dosyalarımı alıp hesabımı sileceğim diyorum saatlerdir beni oyalayı duruyorlar. Verdikleri geçici şifre ile giriş yapamıyorum.
Normalde ödediğim ücret ile 2014 Mayıs ayına kadar hizmet almam gerekiyor ama şuan hizmet alamıyorum.
Bu nedenle kimseye tavsiye etmiyorum bu firmayı...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
sakın bulaşmayın parayı alana kadar ilgilenir aldıktan sonra suratınıza bakmaz. reseller aldım kullanamadım 10 defa ticket attım ama çözüm yok ayrıca saygısız adamın tekidir, ***.net de banlandı burdan da banlanmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sistem Analisti
-
-
Ad Soyad
E** G**
-