-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bende yaklaşık 5 aydır godaddy reseller hosting kullanıyorum hız konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım bende sitelerimde wordpress kullanıyorum iade süresinin 45 olduğunu biliyorum ben yanlış hatırlıyosam düzeltin. Ama şöyle birşey var geçenlerde telefonla aradım inanılmaz şekilde yardımcı oluyolar. Zaten müşteri hizmetleri konusunda ödüllü bir şirket değişmeden önce müşteri hizmetlerini bir arayın isterseniz sunucunuzda bulunan başka bir websitesinden kaynaklı problem olup da size yansıyor olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
45 gün içinde ücretin tamamını alma hakkın var. İade ediyorlar. 45 gün geçtikten sonra kalan gün bazında yine iade alabilirsin. Sana tavsiyem Godaddy'den alınmış bir hostun çalıştığı sorunsuz lokasyon bul. O eyaletteki makinden hosting al. Bende de aynı problem vardı. Telefonla yeni hosting aldım. İstediğim lokasyonu söyledim oradan hosting verdiler. Biraz daha hızlı açılıyor. Bu arada kaynak seviyeni 3e çıkarmanı tavsiye ederim. Yıllık 48 dolar olsa gerek. Ne yazık ki Godaddy'den hosting almak kumar oynamak gibi...
thanks god
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Benimki sanırım amerika lokasyonlu hosting hiç bir problemim yok ve alan adlarımıda sürekli oradan almaktayım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bende godadyden host aldım ama denemedim daha nasıl çalışacağını bilmiyorum düzelme ihtimali yokmu bu banlanma olayının ben godadyden razıyımda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
La bir tek ben mi türk yatırımcıya para kazandırıyorum " isimtescil " kullanıyorum arada ****lik yapıyolar ama sorun yok.
https://www.dopinger.com/tr