lostyazilim
tr.link

Godaddy Host Ne Kadar İyi ?

5 Mesajlar 1.048 Okunma
acebozum
tr.link

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
https://tr.godaddy.com/hosting/web-hosting.aspx

verdiğim linkteki üst düzey paketi düşünüyorum ilk önce bunu söylemek istiyorum.

Kendi hostingim alastyr standart pakette 2 site barındırma özeligine sahip yanlız sayfam son zamanlarda 500-1 k arası hit olmaya başladı ve cpuyu baya zorluyor limitte bildiginiz gibi %25 oldugndan 20 lere dayanıyor ani 40 50 kişi girdiginde suspent yeme imkanım var sayfamı korumak için sağlam işlemci ve ram ortalama 1 sayfamı 10 bin hite kadar destekleyecek host arıyorum en mantklı buldugum host üst düzey host + şu özelliklerinden dolayı seçtim ssl sertifikası vb. ilerde sayfamda e-ticaret tarzı şeyler için ve işlemci gücü bellegi 2 kat . bilgilendirirsenizx sevnrm

İki Kat İşlemci Gücü ve Bellek (Linux ile yalnızca cPanel)
Premium DNS
1 yıllık SSL sertifikası ile müşteri verilerini güvence altına alın ve arama sıralamalarınızı artırın. (Geçerli Sınırlamalar)

elektronikssl
webimgo

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Godady 1 yildir kullaniyorum delux paketini kullaniyorum memnunum butun 10 tane site barindiriyorum.Gunluk butun sitelerin hiti 3000 buluyor cpu ile hic sorun olmadi simdilik.Bir ayligina hostgatoru denemek icin aldim 5 siteyi hostgatora kurdum 15 gun demeden hergun cpu cok harciyor bildirisi geldi.Yurtdisi bircok hostu denedim iclerinde en iyisi godady derim.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Godady 1 yildir kullaniyorum delux paketini kullaniyorum memnunum butun 10 tane site barindiriyorum.Gunluk butun sitelerin hiti 3000 buluyor cpu ile hic sorun olmadi simdilik.Bir ayligina hostgatoru denemek icin aldim 5 siteyi hostgatora kurdum 15 gun demeden hergun cpu cok harciyor bildirisi geldi.Yurtdisi bircok hostu denedim iclerinde en iyisi godady derim.

20.99 tl aylık yıllık 251 tl ye gelior benm adsense 2 haftalık kazandıgm para 25 tl :) 2 sitem var saten napacagımı şaşırdım çok hızlı şekilde yükselior sayfa alexa tr de kelime olarak herhangi bi çalışmada yaptırmadım hit çok yükseldi suspend yersek emeklerimiz boşa gidicek

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)

th3laststand adlı üyeden alıntı

20.99 tl aylık yıllık 251 tl ye gelior benm adsense 2 haftalık kazandıgm para 25 tl :) 2 sitem var saten napacagımı şaşırdım çok hızlı şekilde yükselior sayfa alexa tr de kelime olarak herhangi bi çalışmada yaptırmadım hit çok yükseldi suspend yersek emeklerimiz boşa gidicek

Denemek icin aylik odeyin memnun olmadiginiz zaman hic olmassa paraniz bosa gitmez ben devamli aylik oderim hosta sorun oldumu hic hostcudan yardim filan istemem direk hostu baska hosta tasirim.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Denemek icin aylik odeyin memnun olmadiginiz zaman hic olmassa paraniz bosa gitmez ben devamli aylik oderim hosta sorun oldumu hic hostcudan yardim filan istemem direk hostu baska hosta tasirim.

hm mantıklı skype varsa pmden atar mısn yada burdan

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al