-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba normal de veridyen sunucusu kullanıyorum bir yurt dışı serverda olması gereken site için godaddy den tek sitelik hosting paketi almıştım. Satın aldığım php scripti hosting e yükledim ama üyelik sorunu oldu şöyle ki admin panelinden bile üye oluşturamadım script mi hatalı diye veridyen de ki sunucuda bi subdomain oluşturup oradaki sunucuya yükledim orada üyelik çalıştı. Bu neden olabilir fikri olan varsa sevinirim hatta ücret karşılığı bile olur.
not: Mesela şöyle bir şeyle karşılaştım veridyen de sitenin sonuna /sunucudabulunanklasöradı yazınca açıyor ama godaddy de 403 hatası alıyorum permission da yetkilendirme de sorun olacağını düşünerek neredeyse tüm dosyaların yetkisini 777 yaptım sonuç değişmedi. Acaba veritabanına başka bir yazma izni mi vermem gerekiyor? Veridyen de her şey güzel 10 saattir denemediğim kalmadı godaddy den soğudum resmen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Sorun hakkında bir şey söyleyemem ama Godaddy nin İstanbulda ofisi var yani siten için yasal sorunlr oluşabilir tam olarak yabancı hosting firması değil artık diye düşünüyorum
Mehmet78
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Yurtdışı sunucumuzdan size bir adet hosting açalım, PM attim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Scriptte kullanılan fonksiyonlardan birisi godaddydeki hostingdeki açık değildir . Bundan kaynaklı bir sorun olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki bunun çözümü var mı nasıl tespit edebilirim?
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
godaddy de özellik aktif etmek bazen bir hayli zor oluyor Türkçe destek var ama bana bir özellik aktif etmek istediğimde ( normalde tr hostlarda açık olan ) admin erişim parası olarak 30 dolar istemişti iade istedim ucretın tamamını ıade etmıslerdı en ust pakette
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim hepinize şimdilik veridyen de tutmaya karar verdim bi sorun olmaz sanırım. Bilmiyorum veridyen in kullanıcı şartlarında neredeyse sektörün yüzde 70i yasak ama uyarı verirlerse başka bir sunucu alıp devam ederim.