-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Merhabalar, godaddy ile alakalı şikayetler olmakta CPU konusunda problem yaşarsınız. Destekleri zayıftır. Bilginiz olsun.
Bilgilendirmek amaçlı size 2 türlü paket önerisi yaptım. Hayırlı akşamlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
@topalogluhost
Ben de alabilir miyim hocam önerinizi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende suan godaddy kullanıyorum ama reseller ihtiyacından baska firmaya gecicem ama deluxe host icinde 5 tane wordpress vardı birisini budy press kurana kadar hız konusunda falan sıkıntım olmadı hiç ki halada site hızlarım iyidir yüklü temalara eklentilere ragmen
Ek Olarak: bende suan godaddy kullanıyorum ama reseller ihtiyacından baska firmaya gecicem ama deluxe host icinde 5 tane wordpress vardı birisini budy press kurana kadar hız konusunda falan sıkıntım olmadı hiç ki halada site hızlarım iyidir yüklü temalara eklentilere ragmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Anlık 150 Online görecek bir site için aylık 100.000 tekil ziyaretçi yeterli demek garip :) Benim sitemde anlık 10-15 kişi oluyor ve aylık 150 K civarı ziyaretçi oluyor.
Anlık 100-150 ziyaretçi gelecekse gün içinde düzenli 100.000'i çok rahat aşarsın bilgine mantıklı değil. VPS/VDS 'e geçiş yaparsın zamanı gelince hız / performans kaybı yaşamamak için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Her iki paketi de kullanıyorum sitelerimde. CPU sorunu yaşamayla alakalı kullandığınız eklentilerden tutun da, warez tema kullanımına dek tonla neden var. Godaddy desteği zayıftır diyeni de anlamak güç. Sanki TR'de satış kanalı hariç 24 saat destek veren tonla firma var. 2 senedir kullanıyorum daha destek talebim olmadı. Sadece bir defa bir bilgi teyidi için aradım, çalışan personel mesai saatini bile aşıp yardımcı oldu.
Godaddy'de sürekli site yapıp satıyorum. Resmen paketi sömürdüm, adamlar bu kadar kurulum nedir demedi. Özetle ben her iki pakette de hem haber siteleri hem de teknoloji, sağlık, blog tarzı siteler işlettim. Hiçbirinde site CPU yüzüden erişim sorunu yaşatmadı. Biraz da hizmet alanın, aldığı hizmetle alakalı bilgisi olması lazım.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
Anlık 150 Online görecek bir site için aylık 100.000 tekil ziyaretçi yeterli demek garip :) Benim sitemde anlık 10-15 kişi oluyor ve aylık 150 K civarı ziyaretçi oluyor.
Anlık 100-150 ziyaretçi gelecekse gün içinde düzenli 100.000'i çok rahat aşarsın bilgine mantıklı değil. VPS/VDS 'e geçiş yaparsın zamanı gelince hız / performans kaybı yaşamamak için.
Ben godady delux paketini kullaniyorum gunluk en az 2000 tekil ziyaretci oluyor anlik sitede 400 kisi oldu iki yildir kullaniyorum hicbir sorun yasamadim .Hicbir zaman cpu sorunu yasamadim deneme amacli ayni siteleri 1 ayligina hosgatora tasidim en yuksek hostu aldim bir hafta sonra cpu cok kullaniliyor diye mesaj geldi tekrar butun siteleri godady ye aktardim.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------