GoDaddy'de yönetimli wordpress hesabım vardı, gayette memnundum, bu bana biraz tuzlu gelince kalkıp GoDaddy den gene başlangıç düzeyi bir host aldım 12 aylık, daha sonra alan adımı ve diğer yönetimli wordpress i kapattım, yeni aldığım linüx cpanel hostumu oluşturdum alan adımı bu hosta geçirdim hostuma sıfırdan wordpress'i kurdum db yedeğimi yükledim ftp yedeklerimi yükledim herşey tamam tamamen sıfır bir site var elimde sorunsuz.
Gelelim beni çıldırtan yaklaşık 30 saattir düzelmeyen, wordpress i linüx c panel hostu 40 defa sıfırlayıp sıfırlayıp en baştan kurduran, yedeklerimde db de sorun var sandırıp sıfır wordpress kurup bekleyen ve gene çıkan o pis hata. "pageok"
Türk yönetim ekibine ulaşamıyorum ve sinir sahibi oldum en son o şekilde tekrar kurdum herşeyi sorunsuz aynı hata devam ediyor, siteme ilk girdiğimde sıkıntı yok 2-3dk dolaştığımda birden bembeyaz bir sayfa en başlta "pageok" yazısı var ve o şekilde kalıyor.
Kendi bulduğum çözüm: CCleaner den bütün web geçimişini silince site tekrar düzeliyor giriyorum sorunsuz ama 2dk sonra gene aynı hata.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar büyük sevap işlersiniz, umarım GoDaddy'de devam etmem büyük bir hata değildi.
Not: Hiçbir eklenti, ekstra yazılım herhangi birşey kurulu değil sıfır host bir süre dolaştıktan sonra bu şekilde oluyor.
Web Sitem: http://torrentoyunarsivi.com/
HATA:
pageok
RESİM: