lostyazilim

GoDaddy "pageok" hatası.

5 Mesajlar 2.463 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mchnakc00 mchnakc00 Webhammer Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

GoDaddy'de yönetimli wordpress hesabım vardı, gayette memnundum, bu bana biraz tuzlu gelince kalkıp GoDaddy den gene başlangıç düzeyi bir host aldım 12 aylık, daha sonra alan adımı ve diğer yönetimli wordpress i kapattım, yeni aldığım linüx cpanel hostumu oluşturdum alan adımı bu hosta geçirdim hostuma sıfırdan wordpress'i kurdum db yedeğimi yükledim ftp yedeklerimi yükledim herşey tamam tamamen sıfır bir site var elimde sorunsuz.

Gelelim beni çıldırtan yaklaşık 30 saattir düzelmeyen, wordpress i linüx c panel hostu 40 defa sıfırlayıp sıfırlayıp en baştan kurduran, yedeklerimde db de sorun var sandırıp sıfır wordpress kurup bekleyen ve gene çıkan o pis hata. "pageok"

Türk yönetim ekibine ulaşamıyorum ve sinir sahibi oldum en son o şekilde tekrar kurdum herşeyi sorunsuz aynı hata devam ediyor, siteme ilk girdiğimde sıkıntı yok 2-3dk dolaştığımda birden bembeyaz bir sayfa en başlta "pageok" yazısı var ve o şekilde kalıyor.

Kendi bulduğum çözüm: CCleaner den bütün web geçimişini silince site tekrar düzeliyor giriyorum sorunsuz ama 2dk sonra gene aynı hata.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar büyük sevap işlersiniz, umarım GoDaddy'de devam etmem büyük bir hata değildi.

Not: Hiçbir eklenti, ekstra yazılım herhangi birşey kurulu değil sıfır host bir süre dolaştıktan sonra bu şekilde oluyor.

Web Sitem: http://torrentoyunarsivi.com/

HATA:

pageok

RESİM:

wmaraci
reklam

xFeyz xFeyz creative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 195 / 222
  • Ticaret 8, (%100)
site adresinizi verin ki inceleyelim.

EFSANE! | omerbeyoglu.me

• Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

xFeyz adlı üyeden alıntı

site adresinizi verin ki inceleyelim.

Haklısınız hocam ekledim, ben yasak olur diye eklemedim bakarsanız sevinirim biraz dolaşın sizdede olması lazım.

xFeyz xFeyz creative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 195 / 222
  • Ticaret 8, (%100)
dns kayıtlarınız oturmuş gözükmekte. -> http://www.intodns.com/torrentoyunarsivi.com
domainin, hosting ile bağlantısında sorun yok.

ben de sitenize erişebiliyorum.

sorun sanırsam sizde.

Ek Olarak: ctrl+f5 yapar mısınız?

EFSANE! | omerbeyoglu.me
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

xFeyz adlı üyeden alıntı

dns kayıtlarınız oturmuş gözükmekte. -> http://www.intodns.com/torrentoyunarsivi.com
domainin, hosting ile bağlantısında sorun yok.

ben de sitenize erişebiliyorum.

sorun sanırsam sizde.

Ek Olarak: ctrl+f5 yapar mısınız?

Hocam CTRL+F5 birşey değiştirmiyor aynı sadece geçmişi silince CCleaner ile düzeliyor ama böyle bir sorun olamaması lazım çünkü sadece benim sitemde oluyor bir tek.

07.12.2015 - Sonraki gün.

Ek Olarak: Evet arkadaşlar, yaklaşık 2 saat GoDaddy müşteri hizmetlerinde "pageok" hatasına çözüm aramaya çalıştık yaptığımız çalışmalar sonucu hata halen devam etti, aklınıza gelebilecek her türlü yolu denedik hatta kompile bütün hostu silip sıfırladık sonra içerisinde sıfır wordpress yükledik bir yazı bile eklemeden site içerisinde bekleyip dolaştık sonuç aynı, bunun sonucunda hatanın benden değilde hostingden kaynaklandığı ap açık belli oldu.

Hata site içerisinde belli zaman dilimi olmadan beliriyordu 5dk 10dk 30dk 1sat gibi belirdiğinde bu süre ardı ardına devam ediyordu ve sadece CCleaner ile geçmişi silip siteye ulaşabiliyorduk, farklı bilgisayarlarda denedik ip lerde denedik sonuç olumsuz.

Müşteri hizmetleri eş zamanlı olarak yabancı hostingerlar ile görüşmeye geçti sorunu beraber çözmeye çalıştılar bu zamanda beni caydırmaya çalıştılar ama ben caymadım tabiki, yok yıllarınızı vereceksiniz değmez yok 100 dolar verin yeni sunucuya geçirelim yok şöyle yapın böyle yapın sonuç sıfır.

En son çözemediler ve işin içerisinden çıkamadıklarını anlayınca bana son çare hastinge virüs bulaşmış olabilir torrent sitesi bulaşır dediler bende 100lerce adult siteden değilde bundanmı bulaştı dedim kaldıki hostinge herhangi bir ekstra dosya yüklemesi yapmıyorum gene benden 100 dolar talep ettiler başka yere geçirelim kuralım diye.

Son olarak hostingin kapatılmasını paramın geri iade edilmesini söyledim sağolsunlar bunu başarabildiler param geri iade edilecek 1 hafta içerisinde, hostgator.com.tr ye geçiş yapmayı düşünüyorum alan adım duruyor onuda oraya taşıyacağım önerim milyonlarca üyesi olan godaddy den şuan için wordpress veya başka bir hosting alımı yapmayın bence bu sadece benim önerimdir.

Teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al