-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
selam arkadaşlar , godaddy üst düzey paketi kullanan var mı ? özellik olarak iyi gibi geldi
2cpu - 1gb ram - 125 giriş işlemi yazıyor aylık 32tl cpanelle birlikte , anlık kaç hite kadar kaldırabilir böyle bir paket ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
script,tema ve eklentiyle ilgili bir durum. Eğer optimize edilmişse, cache sistemi vs. varsa yeterli gelebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cache eklentisi kullanmıyorum , cloudflare kullanıyorum , cache falan yapıyor yani gtmetrix değerleri falan yüksek 90+ üstü , sorgu sayısı ana sayfa 50 civarı içerik sayfaları 80 , yani resimleri falan hep optimize ettim ama içerik arttığı için belli bir noktadan sonra normal hosting yetmiyor sanki : ) şuanki paket özellikleri 512mb ram tek cpu paylaşımlı hosting yani , vps panel sorunundan dolayı , cpanel baya pahalı olduğu için kullanası gelmiyor insanın . cevap için teşekkür ederim hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cevap için teşekkür ederim hocam , eklentilere neden karışıyorlar orası ilginç , w3 total cache eklentisinin zarardan çok yararı olur diye düşünüyorum , ama ben cache eklentisi kullanmıyorum zaten şimdilik vpsden uzak kalmaya çalışıyorum ilk iki vps deneyimim 2 -3 günden öteye geçemedi : =) site normal hosttan daha kötü performans gösterdi bende normal hostta devam ettim , bide bu godaddyi deneyelim bakalım olmazsa 32tl çöp olacak , yine vpsden ucuza gelir