lostyazilim
tr.link

GoDaddy Üst Düzey Paketi

5 Mesajlar 1.391 Okunma
acebozum
tr.link

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
selam arkadaşlar , godaddy üst düzey paketi kullanan var mı ? özellik olarak iyi gibi geldi
2cpu - 1gb ram - 125 giriş işlemi yazıyor aylık 32tl cpanelle birlikte , anlık kaç hite kadar kaldırabilir böyle bir paket ?

googleasistan
webimgo

AlpBilisim AlpBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 3 / 31
  • Ticaret 15, (%93)
script,tema ve eklentiyle ilgili bir durum. Eğer optimize edilmişse, cache sistemi vs. varsa yeterli gelebilir.
freetorrent

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
cache eklentisi kullanmıyorum , cloudflare kullanıyorum , cache falan yapıyor yani gtmetrix değerleri falan yüksek 90+ üstü , sorgu sayısı ana sayfa 50 civarı içerik sayfaları 80 , yani resimleri falan hep optimize ettim ama içerik arttığı için belli bir noktadan sonra normal hosting yetmiyor sanki : ) şuanki paket özellikleri 512mb ram tek cpu paylaşımlı hosting yani , vps panel sorunundan dolayı , cpanel baya pahalı olduğu için kullanası gelmiyor insanın . cevap için teşekkür ederim hocam.

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Godaddy kesinlikle tavsiye etmem, DeLuxe paket kullanıyordum FTP aktarım hızı yerlerde, site taşımak istediğinizde bir sürü problem yaşıyorsunuz, W3 Total Cache gibi bazı eklentileri kullanmanıza müsade etmiyor vs..

Şu an e-ticaret için kullandığım sitem DigitalOcean aylık 10 dolarlık droplet üzerine panelsiz kurulu. Tek droplet üzerine 1 Wordpress ve 1 Opencart e-ticaret sitesi kurulu durumda. Aktif kullandığım wordpress sitemde yaklaşık 200 ürün eklenmiş durumda, toplamda 400den fazla resim var. Gtmetrix değerleri aşağıdaki gibi

Eğer digital ocean düşünürsen optimizasyon ve kurulum için destek aldığım arkadaşlara yönlendirebilirim. Godaddy alıp kendini oraya bağımlı bırakman hata olur

Edit: İlgili konu linkini buraya bırakıyorum, belki başka bir arkadaşa faydası dokunur

DigitalOcean Balanslı Hesap ve Süper Hızlı Panelsiz Kurulum Hizmeti
freetorrent

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
cevap için teşekkür ederim hocam , eklentilere neden karışıyorlar orası ilginç , w3 total cache eklentisinin zarardan çok yararı olur diye düşünüyorum , ama ben cache eklentisi kullanmıyorum zaten şimdilik vpsden uzak kalmaya çalışıyorum ilk iki vps deneyimim 2 -3 günden öteye geçemedi : =) site normal hosttan daha kötü performans gösterdi bende normal hostta devam ettim , bide bu godaddyi deneyelim bakalım olmazsa 32tl çöp olacak , yine vpsden ucuza gelir

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al