-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
com.tr alan adına sahip şirketin mail hesabından gönderdiğim mailler spam kutusuna düşüyor. Hosting olarak alaystr kullanıyorum. Herhangi bir ayar veya başka bir püf noktası var mıdır? Şirket maili olduğu için çok sıkıntı yaşıyoruz.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sizin yapabileceğiniz birşey yok sorun alaystr ile alakalıdır , mail politikalarında sunucularında php mail kullanımını yasaklamak gibi saçma bir yol izlediler ve amatörlükleri bazı konularda halen devam etmektedir. sitenizin barındığı sunucu ip olarak mail black list e girmiştir teknik servise iletirseniz 1 hafta içinde temizletebiliyorlar.
tşk
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
YazTurkiye adlı üyeden alıntı
Sizin yapabileceğiniz birşey yok sorun alaystr ile alakalıdır , mail politikalarında sunucularında php mail kullanımını yasaklamak gibi saçma bir yol izlediler ve amatörlükleri bazı konularda halen devam etmektedir. sitenizin barındığı sunucu ip olarak mail black list e girmiştir teknik servise iletirseniz 1 hafta içinde temizletebiliyorlar.
tşk
Cevabınız için teşekkür ederim. IP'nin blackliste girmesi durumunda mailleriniz iletilmez, geri döner diyorlar. SPF ve DKIM kaydı eklenmiş bakalım ne olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Böyle demek zorundalar müşteri kaybı yaşamamak için rica ederim siz , sorunun çözüme ulaşmasını bekleyin bildirimi yapmışsanız onlar gerisini halledeceklerdir merak etmeyin.
Teşekkürler,
30-35 dk tekrar denememi söylediler. Umarım düzelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Rica ederim , geçmiş olsun ve bir daha yaşamamanızı ümit ediyorum kurumsal bir iş için kullanılan maillerde sorun yaşamamak çok önemli diğer türlü yarattığı güvensizlik ve sıkıntıyı tahmin edebiliyorum.
Hiç sormayın. Bu maili yeni kullanmaya başladık ama herkesten telefon alıyorum mailiniz ulaşmadı diye. Junkmaile bakın derken utanıyorum :)