-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Eğitim ile ilgili evrakları(yazılı soruları, yıllık plan vb.) ücretsiz olarak paylaştığım bir sitem var. Şu an deneme amaçlı 1 aylık aldığım hosting firması kurallarında sitenin depolama olarak kullanılmasının yasak olduğu belirtiliyor.
Evrakların indirilebilecek formatta olanlarını google drive üzerine atıp, bc.vc link kısaltma kullanarak sitede yayınlıyorum.
İlerleyen süreçte binlerce evrak olduğunda ve ziyaretçi trafiğiyle beraber drive hesabına çok fazla bağlantı gerçekleşirse drive hesabının kapatılması, bant genişliğinin aşılması gibi gerekçeyle limit konması gibi bir sorun çıkar mı?
Sizce evraklarımın tamamını kendi hosting firmasında barındırmam mı daha doğru yoksa indirilecek içeriği drive üzerinde barındırmak mı?
Eğer kendi hosting hesabım üzerinde bu evrakları barındırırsam link kısaltmalarının kendi sitemin içinden dosya indirmesi ziyaretçi açısından sakıncalı bir durum mudur?
Henüz çok fazla evrak yüklemediğim için bu konuda görüşleriniz benim için çok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
birden fazla drive hesabı açın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Belgelerde sorun çıktığına dair bugüne kadar herhangi bir forumda, sitede konu ya da yorum okumadım, görmedim. Ancak telif hakkı bulunan materyalleri şikayet edildiği takdirde kaldırırıyorlar. Bunun dışında çok sayıda ise arkadaşında dediği gibi farklı gmail hesapları açabilirsiniz. Legal olduğu sürece bir şey olacağını sanmıyorum.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amazon s3 varken niye drive ile uğraşacaksın ki ilk yıl ücretsiz kampanyası vardı en son. İlk yıl sonrasında da kullandığın kadar ödüyorsun ama rakamlar ufak çaplı bir site için gerçekten çok komik. Ben s3'e atıyorum kafam rahat isterse sabah akşam botlar indirsin dursun aylık 1.5 dolar falan fatura çıkıyor.