-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel hosting sorumlusu cihan nimsi beyin açıklaması:
Arkadaşların da belirttiği gibi Radore kaynaklı erişim sorunu yaşanmıştır, sorun devam ettiği süreçte yurtdışı erişimi hiç kesilmemiştir. SEO açısından bir sorun yaşatmayacaktır. Saldırı dense de alakası olduğunu düşünmüyorum, TR anonslarla ilgili bir sorun var gibi görünüyor. Radore network tarafında bu aralar baya teferruatlı düzenleme ve geliştirmeler var, bununla ilgili olabilir(sadece tahmin).
4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ancak son birkaç aydır sıkıntı var geceleri ve sabahları oluyor bu hata ama elbet düzeltilecektir diye düşünüyorum güzelhosta bu oluyorsa şaşırıyorum kısa sürede çözerler bu hatayı umarım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende sitem gayet hızlı açılmakta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende de dün akşam aynısı oldu . Geçenlerde de bir kez daha olmuştu kısa süreli . Kendilerine ticket attığımda çoktan açılmış olduğu için boş yere yollamış gibi oldum ve bir sıkıntı yok bizde dediler . Dün gece saatlerinde sizin ve benim de aynı sıkıntıyı yaşamamız tesadüf değildir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
avrupa sunucularını taşımanız tavsiye edilir. Hemde bildiğim kadarıyla ddos koruması ücretsiz ovh'den aldıkları için.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende guzelhosting kullanıyorum şimdi kontrol ettim kesinti veya yavaşlama gözükmüyor. Açıkçası memnunumda
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ibrahimvas adlı üyeden alıntı
Güzel hosting sorumlusu cihan nimsi beyin açıklaması:
Arkadaşların da belirttiği gibi Radore kaynaklı erişim sorunu yaşanmıştır, sorun devam ettiği süreçte yurtdışı erişimi hiç kesilmemiştir. SEO açısından bir sorun yaşatmayacaktır. Saldırı dense de alakası olduğunu düşünmüyorum, TR anonslarla ilgili bir sorun var gibi görünüyor. Radore network tarafında bu aralar baya teferruatlı düzenleme ve geliştirmeler var, bununla ilgili olabilir(sadece tahmin).
4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ancak son birkaç aydır sıkıntı var geceleri ve sabahları oluyor bu hata ama elbet düzeltilecektir diye düşünüyorum güzelhosta bu oluyorsa şaşırıyorum kısa sürede çözerler bu hatayı umarım...
En son kesinti olayından sonra bir daha radore ile çalışmayacaklarını söylüyordu, ne oldu acaba yine radore mi patladı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1 2 ay önce radore kesintilerini herkes hatırlar guzel hosting bir kişi burada atıp tutuyor du artık kullnamyacaz orayı değiştiryoruz diyordu demekki değişmemişler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
2-3 aydın Radore kaynaklı sorunlar var. Güzel hosting de radore den hizmet aldığı için etkileniyor.
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bendede aynı sorun var.Geçen aylarda yaşanan büyük sorundan sonra ara ara böyle yavaşlamalar ve kopmalar oluyor.GOOGLE çok felaket cezanaldırdı o kesintilerden sonra sıralamalarım dip hyaptı yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ama nafile
www.gezelim.me
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-