-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar merhaba ben şimdi whmcs panel kurup domain - host satışı yapmayı düşünüyorum herşeyi kurdum sistem şuan tam takır çalışıyor fakat biraz araştırma yaptıktan sonra bunun vergisel olarak ne kadar sıkıntılı bi durum olduğunu bilmiyordum. Yer sağlayıcısı problemleri varmış daha yeni öğrendim. hatta araştıralamara göre 10.bin lira kadar ödemesi var denildi ama benim sağlayıcım yok reseller üzerinden satış yapıcam ama o kadar çok açılmıcam şimdilik böyle piyasaya göre bakıcam sizin önelerilerini nedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sonradan meblağ çıkmasın. İyice araştırmasını yapın,sonradan sıkıntı çıkmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
reseller üzerinden satış yapılsa bunu faturalandırma gibi bi durum söz konusumudur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
web tasarım yaptıramının cezası varmıdır ben internetten araştırdımda yıllkık 12 bin tl gelirin olursa fatura kesmek zorunda kalıyormuşsun
Karatius
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X Faktör
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
birşey olmaz yap kardeşim işler baktın işliyor. vergi mükellefi olursun. Şunuda unutma bu forumda satış yapma bu işi yapanlar seni şikayet eder.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
reis bende öyle düşüyorum ama hani olursa aksilik olur biri gelir şikayet eder diye hanii o yüzden sorim dedim
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Bu işlerde ciddi bir yatırım,altyapı ve teknik bilgi,birikim gerekmektedir.Müşteri sayınız arttıkça üzerinize düşen yük ve sorumlulukla doğal olarak artacaktır.Bu yüzden bu sektöre girmeden önce çok daha detaylı araştırma yapıp,kanuni çerçevede gerekli koşulları sağlayıp,birikimlerinizi de artırıp sektöre giriş yaparsanız daha iyi olur.
Saygılarımla