wmaraci reklam
tr.link

Hostgator Baby Plan hakkında yardım

9 Mesajlar 1.881 Okunma
acebozum
tr.link

agc agc Bindokuzyüzbeş Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle herkese merhabalar;
09 Ocak 2013 tarihin de host ve domain aldım ve 62 tane subdomain açtım 52 tanesine wp site kurdum post kasmaya başladı.10 tanesine wp kurmadım daha. Bu siteler ileride cpu , trafik vs sorun yaratır mı ? Bu işlerde yeniyim
Sorum;

120712 /100,000(Files) yazan yer

Inodes120712 / 250,000 kısmı

başta da söyleğim gibi acemiyim gittim UNLIMITED host aldım kafam karıştı bilgisi olan arkadaşlarımız bilgilendirirse sevinirim.

son olarak siteler hitlenmeye başladığında serverimin gitme ihtimali nedir bana bilgi vermeden hesaplarımı kapatırlar mı ?

googleasistan
reklam

taha taha Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek harita
  • Konum Batman
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
adamlar sınırsız veriyorlarsa bunun da hesabını yapmış olmaları lazım. bence sorun olmamalı
agc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

taha adlı üyeden alıntı

adamlar sınırsız veriyorlarsa bunun da hesabını yapmış olmaları lazım. bence sorun olmamalı

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Diğer Arkadaşların da yorumlarını almak isterim ...

doktor doktor Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 12 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Her ne kadar limitsiz olduğunu söyleseleerde dosya adedi ile ilgili bir sınırı var. 125.000 / 100.000 yazan dosya adediniz limiti aşmış . Bir kısım sub domainlerinizi silmeniz ya da hesabınızı yükseltmeniz gerekiyor.
agc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

doktor adlı üyeden alıntı

Her ne kadar limitsiz olduğunu söyleseleerde dosya adedi ile ilgili bir sınırı var. 125.000 / 100.000 yazan dosya adediniz limiti aşmış . Bir kısım sub domainlerinizi silmeniz ya da hesabınızı yükseltmeniz gerekiyor.

hocam şimdi dosya adedini 100.000 den aşağıya düşürsem başka sorunlarla karşılaşır mıyım ? trafik olsun cpu olsun.

doktor doktor Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 12 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında o verdiğiniz resimde , yani hosgaorun panelinde hepsi ayrıntılı olarak var . Sınızrsız dedikleri domain sayısı. Sizin kllandığınız CPU 0,1% Disk kullanımınız 1.500 mb (Hakkınız 20.000 MB ) Sitenizin kullandığı trafik ise 1350 MB ( bu sınırsız olabilir emin değilim) .
Özetle sadece bazı subdomainleri silerek dosya sayınızı azaltırsanız bu hosting limileri şimdilik size yeter.

• Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

doktor adlı üyeden alıntı

Aslında o verdiğiniz resimde , yani hosgaorun panelinde hepsi ayrıntılı olarak var . Sınızrsız dedikleri domain sayısı. Sizin kllandığınız CPU 0,1% Disk kullanımınız 1.500 mb (Hakkınız 20.000 MB ) Sitenizin kullandığı trafik ise 1350 MB ( bu sınırsız olabilir emin değilim) .
Özetle sadece bazı subdomainleri silerek dosya sayınızı azaltırsanız bu hosting limileri şimdilik size yeter.

çok teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için o zaman ben temizliğe başlayayım ;)

oyunvan oyunvan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 3, (%100)
processes runing 21 olduğunda kapatırlar, cpu % si aşıldığında kapatırlar. dosya sayısı ve kapladığı alan verdiklerin üzerine çıktığında yedek almıyorlar. kapandığı zaman düzeltme isterler düzeltme yapmak için sadece senin ip ni açarlar. düzeltme yaptıktan sonra tekrar açılmasını istersin. açılır. :)
agc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

oyunvan adlı üyeden alıntı

processes runing 21 olduğunda kapatırlar, cpu % si aşıldığında kapatırlar. dosya sayısı ve kapladığı alan verdiklerin üzerine çıktığında yedek almıyorlar. kapandığı zaman düzeltme isterler düzeltme yapmak için sadece senin ip ni açarlar. düzeltme yaptıktan sonra tekrar açılmasını istersin. açılır. :)

yorumun için teşekkürler hocam Subdomains 32 ye kadar indirdim bıraktım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al