-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar film sitem için host arayışındayım hala hostgator öneriyorlar ama 3 paket var.. Bunlar arasında özellik farkı göremiyorum sadece daha fazla domain yaratma şansı tanıyor gibi sizlerin düşüncesi nedir ilk etapta sizce nasıl olur.. Nasıl bir şirkettir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bende ortakikini kullanıyorum iyi bir dorun yok gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
mühasebeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam hiç tavsiye etmem **************dılar. hesabimi kapatdilar kapalı olduğu halde 3 defa bank kartımdan para cekdiler. çekilen parayıda geri ödemediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçmiş yıllarda kullanmıştım. kartı silmediğim için bir yıl sonunda yine para çekmişlerdi. müşteri hizmetleriyle mesajlaşarak çözmüştüm.45 gün geçmediği için paramı almıştım diye hatırlıyorum. sorun yaşamamıştım.
Marker
Lead Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lead Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EIG tarafından satın alındıktan sonra ekibinde değişiklikler oldu. Kemik kadrosu Dreamhost ve Mediatemple firmalarına geçiş yaptılar. Şuanda popülerliliğini kaybetmiş durumda. Los Angelas ve yakın eyaletlerinde reklamlarına rastlamanız mümkün. Youtube reklamlarını unutmamak gerek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önerenlerin tamamı reklam yaptığı için ücret alıyo.10 larca hosting değiştirdim hostgator kadar kalitesiz bir hosting firması görmedim.Cpu kullanım değerleri falan çok kötü o yüzden sitelerde sürekli sorun çıkıyor.
Tek bir yanı iyi destekleri güzel sürekli sorun yaşadığınız içinde sürekli destek alırsınız.
Yabancı düşünüyorsanız ben namecheap öneririm.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web yazılım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam hosting alacaksanız yardımcı olabilirim hosting firmasında calısıyorum zaten düşünürseniz pm atabilirsiniz
Mergensoft Hosting ve Domain