3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umarım ben de bir senelikte olsa ücretsiz bir hosting sağlarlarsa çok minnettar kalacağım.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Forum sıtelerınde kendılerı fazla aktıf olmadıgından olabılır. Mesela ben suan aktıfde 5-6 fırmada toplamda 70 in uzerınden web sıtem var ama bugune kadadr hıc bırıne hosting.com.tr de barındırayım dıye dusunmedım. Çünkü buradaki webmaster arkadaşlar en azından kendı adıma konusursam misal *** da veya burada host alırken veya bı tasarım yaptırırken bır memnunıyetsızlık oldugunda forumda sıkayet etme ımkanı var vs var bu nedenle bana buradaki arkadaşlarla ıslem yapmak daha mantıklı gelıyor. Bır o kadar fırma ıle de calıstım memnun kalmayarak forum sayesınde ıptal ettırıp paramı gerı aldım ancak gıdıp google dan arattırdıgım fırmadan hosting alınca bır sorunda yardımcı olmayınca kullanıcının elinde bir yaptırım olması her zaman avantajdır bana göre.
Ayrıca fiyat olarak da nesi uygun anlamıs degılım 10 sitelik reseller paketi 80 dolar ben o paraya 3 farklı firmadan reseller alıyorum insaf.
Kullanıcıya deger verıyorlarsa gelsınler burada webmaster arkadaslara kampanya duzenlesınler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Konuyu hortlatıyorum :)
Ben de dolar düşmeye başlayınca, çalışmaya başlayacağım kendileriyle destekleri hiçbir firmada görmediğim kadar iyi diyebilirim. Hizmeti satın aldıktan sonra olumlu/olumsuz geri bildirimimi buradan paylaşırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir müşterim oradan host kiralamış. Normalde ben aynı tema ile vps kullanırken sistemi anca yetirebilirken, o arkadaşın sitesi gayet hızlı. Cache tepkisi çok hızlı. Bunun arkasında gerçi Cpanel yatmakta. Bende Erkale'den memnunum, fp olarak çok başarılılar. Birde yetkin hosting aklımda bakalım Erkale böyle giderse başka sunucuya geçmem. İşin özü müşterimden biliyorum hosting.com.tr gerçekten başarılı. Uygun fiyat dersenizde Erkaleyi tavsiye ederim. Zaten müşteri temsilciisi tayanç bey sağolsun her soruma hiç sıkılmadan güzelce cevaplar veriyor :D ben olsam kardeş işin yok mu senin, sitelerinle uğraşsana derim :D :D
Activist
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domain ateş ediyor.
Karşılığını versinler bir zahmet. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Uçak Bakım Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Baska firmadan Yillik 50 TL Veriyorum Butun hersey SINIRSIZ %100 Cpu 2048 MB(2GB) Hosting Isimi görüyor.
Anlik 10.000 Hit Kaldirdigi Oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
bende kullanıyorum ve çok memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
OmerCankaya adlı üyeden alıntı
Baska firmadan Yillik 50 TL Veriyorum Butun hersey SINIRSIZ %100 Cpu 2048 MB(2GB) Hosting Isimi görüyor.
Anlik 10.000 Hit Kaldirdigi Oldu
Hangi firma bu dostum ?
Php Developer & Network Admin.