lostyazilim
tr.link

Hosting değiştireceğim Tavsiye istiyorum

27 Mesajlar 3.968 Okunma
acebozum
tr.link

doctor doctor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)
merhaba arkadaşlar şu an hostgator da vps hosting kullanıyorum, web sitelerim wordpress ve saldırı aldığında sunucudaki bütün sitelerim kapanıyor. Bu olayı yaşamamak için hangi tip hosting almam gerekir.
1. Reseller Hosting
2. Cloud Hosting
3. VDS Hosting
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Smyrna35 Smyrna35 Web Programming Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Eğer sıkı bir ddos saldırısı var diyorsanız ddos saldırılarına özel korunmak için sunucular mevcut araştırıp onları kullanmanızı öneririm.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
wordfence security bu eklentiyi denedin mi , belli bir istek sayısından sonra kendi otomatik engelliyor belirlediğin bir süre için , ddos korumalı hosting dersen godady be ovh sunucularında sanırım bu tarz korumalar var.

Dahiturk Dahiturk sadece o'na yanarız. Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek amele
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** y**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 69 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
hostgator de bir site en ufak bir saldırı aldığında kapatılıyor
eften püften sebeplerden birşeyler söylüyorlar. ben sizin yerinizde olsam , değiştirirm , hostgator den başka bir hostinge geçmenizi öneriirim.

idraksiz can, hayvan canıdır.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)

Dahiturk adlı üyeden alıntı

hostgator de bir site en ufak bir saldırı aldığında kapatılıyor
eften püften sebeplerden birşeyler söylüyorlar. ben sizin yerinizde olsam , değiştirirm , hostgator den başka bir hostinge geçmenizi öneriirim.

Zaten iyice bezdim daha iyi olur diye hostgatora geçtim site günde 5 öğün kapanıyor daha çok para ödeyip daha az kazanıyorum artık.
https://www.tmdhosting.com/ bu firmayı inceliyorum ancak bu gibi hataların olmaması için hangi hosting tipini alacağıma karar veremedim

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek amele
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** y**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 69 / 68
  • Ticaret 1, (%100)

doctor adlı üyeden alıntı

Zaten iyice bezdim daha iyi olur diye hostgatora geçtim site günde 5 öğün kapanıyor daha çok para ödeyip daha az kazanıyorum artık.
https://www.tmdhosting.com/ bu firmayı inceliyorum ancak bu gibi hataların olmaması için hangi hosting tipini alacağıma karar veremedim

yabancı diliniz iyi ise, yabancı firmalarla çalışın tabi.fakat benim önerim türk firmalaarı olur
yabancı lokasyonlu hizmet verenler de mevcut,bunlar size iyi bir hizmet verebilirler. ben 2 sene önce hostgator de bi ticket attığımda , adamlar 2 gün sonra bana dönüyorlardı. online chat olayı falan filan iyice insanı bezdiriyor bence.
netinternet,resellerhosting.com.tr, turhost, gibi firmaalrı kullandım ve halen kullanıyorum. şu anda 2 tane reseller var Türk firmalardan birisi seo reseller. yabancı firmalara ödediğin para kadar da ödemiyorsun :)
hosting seçiminde iyi karar ver bence. mesela ben Türk firmalarıyla çalışalı 1 sene olacak hiç bir sorun yaşamadım , 1 sene boyunca hiç taşımadım bile

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)

yabancı diliniz iyi ise, yabancı firmalarla çalışın tabi.fakat benim önerim türk firmalaarı olur
yabancı lokasyonlu hizmet verenler de mevcut,bunlar size iyi bir hizmet verebilirler. ben 2 sene önce hostgator de bi ticket attığımda , adamlar 2 gün sonra bana dönüyorlardı. online chat olayı falan filan iyice insanı bezdiriyor bence.
netinternet,resellerhosting.com.tr, turhost, gibi firmaalrı kullandım ve halen kullanıyorum. şu anda 2 tane reseller var Türk firmalardan birisi seo reseller. yabancı firmalara ödediğin para kadar da ödemiyorsun :)
hosting seçiminde iyi karar ver bence. mesela ben Türk firmalarıyla çalışalı 1 sene olacak hiç bir sorun yaşamadım , 1 sene boyunca hiç taşımadım bile

Türkiyede natro da var onu da ihs reseller a taşıyacağım yakın zamanda ama bize yurt dışı da gerekli oluyor :) sizce benim ihtiyacımı cloud, reseller, vds hostinglerden hangisi karşılar. istedğim sadece şu bir site göçerse diğerleri dimdik dursun
Dahiturk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek amele
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** y**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 69 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
natro 'nun facebook sayfasında insanların natro hakkında konuşmalarını görebilirsin.
yabancı lokasyonlu arıyorsan hocam , cloudbunny.net
buraya bakabilirsin.
ihs den reseller alma :) onlar domain satan kişiler, onlardan aldığın hizmet pek iyi bir hizmet olmaz.
size ne kadar alan ve trafik lazım ki ?

mwt mwt RadKod-İzmir Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 124 / 150
  • Ticaret 50, (%96)
http://www.buluthosting.com.tr/

tavsiyemdir

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)

natro 'nun facebook sayfasında insanların natro hakkında konuşmalarını görebilirsin.
yabancı lokasyonlu arıyorsan hocam , cloudbunny.net
buraya bakabilirsin.
ihs den reseller alma :) onlar domain satan kişiler, onlardan aldığın hizmet pek iyi bir hizmet olmaz.
size ne kadar alan ve trafik lazım ki ?

Disk kullanımı 20 gb
Aylık Trafik 600 gb

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al