-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
merhaba arkadaşlar şu an hostgator da vps hosting kullanıyorum, web sitelerim wordpress ve saldırı aldığında sunucudaki bütün sitelerim kapanıyor. Bu olayı yaşamamak için hangi tip hosting almam gerekir.
1. Reseller Hosting
2. Cloud Hosting
3. VDS Hosting
1 kişi bu mesajı beğendi.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Eğer sıkı bir ddos saldırısı var diyorsanız ddos saldırılarına özel korunmak için sunucular mevcut araştırıp onları kullanmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
wordfence security bu eklentiyi denedin mi , belli bir istek sayısından sonra kendi otomatik engelliyor belirlediğin bir süre için , ddos korumalı hosting dersen godady be ovh sunucularında sanırım bu tarz korumalar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hostgator de bir site en ufak bir saldırı aldığında kapatılıyor
eften püften sebeplerden birşeyler söylüyorlar. ben sizin yerinizde olsam , değiştirirm , hostgator den başka bir hostinge geçmenizi öneriirim.
idraksiz can, hayvan canıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
doctor adlı üyeden alıntı
Zaten iyice bezdim daha iyi olur diye hostgatora geçtim site günde 5 öğün kapanıyor daha çok para ödeyip daha az kazanıyorum artık.
https://www.tmdhosting.com/ bu firmayı inceliyorum ancak bu gibi hataların olmaması için hangi hosting tipini alacağıma karar veremedim
yabancı diliniz iyi ise, yabancı firmalarla çalışın tabi.fakat benim önerim türk firmalaarı olur
yabancı lokasyonlu hizmet verenler de mevcut,bunlar size iyi bir hizmet verebilirler. ben 2 sene önce hostgator de bi ticket attığımda , adamlar 2 gün sonra bana dönüyorlardı. online chat olayı falan filan iyice insanı bezdiriyor bence.
netinternet,resellerhosting.com.tr, turhost, gibi firmaalrı kullandım ve halen kullanıyorum. şu anda 2 tane reseller var Türk firmalardan birisi seo reseller. yabancı firmalara ödediğin para kadar da ödemiyorsun :)
hosting seçiminde iyi karar ver bence. mesela ben Türk firmalarıyla çalışalı 1 sene olacak hiç bir sorun yaşamadım , 1 sene boyunca hiç taşımadım bile
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
natro 'nun facebook sayfasında insanların natro hakkında konuşmalarını görebilirsin.
yabancı lokasyonlu arıyorsan hocam , cloudbunny.net
buraya bakabilirsin.
ihs den reseller alma :) onlar domain satan kişiler, onlardan aldığın hizmet pek iyi bir hizmet olmaz.
size ne kadar alan ve trafik lazım ki ?