-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yada Sorum hosting ilemi yoksa domainlemi alakalı onuda bilmediğimden umarım acemiliğimi mazur görürsünüz .
Wordpress ile ufak çaplı siteleri yerel firmalardan domain ve hosting kullanarak sorunsuz bi şekilde idare ediyorum . Bilmek istediğim belli bir kesimin hoşuna gitmeyecek fikirler içeren bir web sitesi kurmak istesem bu sitenin domain yada hostingi yurt dışındanmı almalıyım ?
Kesinlikle Adult , hack vs gibi bir içerik olmıyacak daha çok siyasi veya farklı sosyal fikirleri barındıracağım bazı kesimleri belki iktidarı rahatsız edebilecek türden içerikler olacaktır bunun için domain ve hosting araştırması yapmaktayım . Zannediyorumki engellenmiş site nerde barındırılırsa barındırılsın mahkemece engelli ise yapacak bişey yok benim derdim 150 adet makalem var ise ve yerel bir hosting de barındırır isem ve buna yasak gelirse komple hostingimde bulunan verilerin silinebilecek olma ihtimali . bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, yerelde önce uyarı alırsınız ardından suspend yersiniz. yedeği isterseniz firma göndereilir belki
(Biz öyle yapıyoruz :) )
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hem domaini hem hostingi yabancı alın. türkiyeden erişime kısıtlansanız bile içeriğiniz büyük ihtimalle durur. kimlik bilgilerinizi gizlerseniz yabancı firmalardan daha zor öğrenirler.
tavsiyem hiç başınızı ağtırmayın.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İsviçre firmalari 1. Önceligin olsun domain ve hostu al 20 tl daha fazla ödersin ama asla bilgilerin paylaşilmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
W*rez, Ad*lt, Film Hosting
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Offshore host sağlarız alırsanız kafanız rahat olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Adam siyasi diyor ulkemize belki kufur edecek maşAllah hepiniz fikir verip sponsor olacaksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok küfür felan , neden sizin ülkeize küfür edecekmişim ,? Medeni insanlar buna fikir özgürlüğü diyorlar . O senin dediğin hakarete girer ki kimsenin sevdigine kiymetlisine hakaret etmeki kendi sevdigin kıymet verdiğin değerlere hakaret edilmesin
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-