Evet arkadaşlar, bazı üyelerimizin Hosting firmasına sahip olmak istediğini görüyorum ve tüm süreç boyunca onlara yardımcı oluyorum.

Tüm süreç boyunca yanınızda oluyorum, tüm masrafları beraber hesaplıyoruz ve müşterileriniz için en kaliteli Web HOSTING çözümünü sunmak için en güncel ve en kaliteli yazılımları kullanıyoruz. Ayrıca tarafımdan ağınız yönetiliyor ve açıklar tarafımdan kapatılıyor. Sistem günlük yedek alacak şekilde ayarlandığından müşterileriniz her daim mutlu olacaklar. Uptime stabil ve kesintisiz olacak.Reklam vb. işleri 3. taraflarla çözüyoruz ve size kalansa kazanmak oluyor

Yazılımlarda ise sektörde standartlaşmış; en güvenli ve en hızlı yazılımları kullanıyoruz.

Hosting Açarken Kullanacağımız Teknolojiler:

Cloudlinux OS
CPANEL & WHM
WHMCS veya WiseCP
Litespeed(Yeni!) veya Apache&NGINX
MariaDB veya MySQL
CageFS
ModSecurity
Imunify360
Softaculous
Let's Encrypt
ve isteğe bağlı diğer yazılımlar


Yapacağınız masraflar yazılım ve sunucu giderleri (Kurulum ücretimle beraber), şirketinizin giderleri ve reklam giderleri olacaktır.Kurulum ücretimin yanı sıra isteniyorsa aylık olarak sistemin kontrolü ve güvenliği de tarafımdan sağlanabilir, veya başka birisiyle de anlaşabilirsiniz; size kalmış.

Yıllardır sunucu ve ağ yöneticisi olduğumdan bu konularda gayet deneyimliyim, güvenebilirsiniz. Başka forumlarda üyeliğim var, tanıyanlar tanır. Konuyu baltalayanları direk raporlayacağım.

Teşekkürler, iyi günler dilerim.