-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer(Php,Wp Plugin,Vbnet)
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kasım ayından beri Natro ile SQL kesintisi sorunu yaşıyoruz kendileri sözde 3 aydır sorunu çözmeye çalışıyorlar ama çözemiyorlar bende çözemeyecekseniz iade sağlayın dedim sonuç olarak NATRO 'dan host aldığıma bin pişmanım !
dolayısıyla doğru düzgün sorun yaşamayacağım başım ağrımadan kullanabileceğim ve fiyatları uçuk herşeyi ksııtlı olmayan host önerisi istiyorum sizlerden arkadaşlar var mı önerebileceğiniz memnunum dediğiniz host ben bizzat Güzel Host'u düşünüyorum varsa önerileriniz alayım.
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
emrealtlr
Mühendis, Eğitimci ve Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Birkaç yıldır Güzel Hosting'i kullanıyorum, arada küçük sıkıntılar yok diyemem, her firmada oluyor. Ancak gerçekten özellikle müşteri desteği konusunda ve performans açısından çok iyi, tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 Senedir güzel hosting kullanıyorum çok memnunum bir tek SSL sertlifikasında sıkıntı yaşadım o da müşteri hizmetleri 2 dk ya halletti
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
savas43 yorumunuz için teşekkür ederim benim kendi sitelerimde güzel'de barınıyor fakat müşterimin hostu için natro yu önerdim ve pişmanım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
emrealtlr adlı üyeden alıntı
Birkaç yıldır Güzel Hosting'i kullanıyorum, arada küçük sıkıntılar yok diyemem, her firmada oluyor. Ancak gerçekten özellikle müşteri desteği konusunda ve performans açısından çok iyi, tavsiye ederim.
Hocam Natro'ya yazıyorum destek talebi cevap yok arıyorum mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız diyorlar yapmıyorlar fakat footerda 7/24 saat destek yaazıyor yazık ya almayın hocam Natro dan hiç birşey fiyatları zaten uçuk adamlar host'u ayrı mail 'i ayrı satıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yıldır Güzelhosting'i kullanıyorum.
Çok hızlı, güvenilir ve ilgililer. Bence herkesin aradığı 3 kriter onlarda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
4 Yıldır Güzelhosting kullanıyorum. İşlerini severek yapıyorlar diyebilirim.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Düşüncelerim sizlerin düşünceleri ile aynıymış sizlerde benim gibi Güzel 'host ile nredeyse hiç sorun yaşamamışsınız katılımlarınız ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Güzelhosting 2 sene önce çok iyiydi ama şu son zamanlar biraz bozdu. Gene de tavsiye ederim. Veridyen'e de bi bakın derim
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)