-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
teknik hizmetler
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazı anahtar kelimelerde yukarılardayım. bir isimtescil rezaletine bulastım aşırı cpu kullanımından dolayı herhangi bir uyarı verilmeden direk suspended olduk. şu an açılmış durumda ancak bunlarla devam etmek istemiyorum. her neyse hosting taşımak google'da sıralamadan düşürür mü?
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Düşürmez ancak, index hızını etkileyebilir (5 10 gün daha geç index alabilirsin)
Güncel olarak aynı tempoda içerik girmeye devam ettiğin takdirde eski hızına kavuşursun.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşürür hatta bazen toplaması zor bile olur.Kelimeye bağlı.İlk bir veya üç gün birinci sıradada olsa siteni 50-60.sıralarda görebilirsin ama eski yerine gelme oranı yüksektir.Geç indexlenme olayına gelince bu etki yapabilir ama düzenine devam edersen bunuda kısa zmaanda atlatırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kullanılan host iyi değilse, daha iyi, hızlı, kesintisiz bir hosta geçmek, sizin hitinizi ikiye de katlayabilir. Taşıma işlemini sitenizi hiç kapatmadan gerçekleştirin yalnız. Yani taşıdım diyip de eski hostu kapattırmayın. Yönlenme tam olarak bitene kadar bir günden fazla zaman geçebilir; bu zaman zarfında gerekirse yazdığınız konuları iki hosta da ekleyin, ama o sağlam olmaz, en mantıklısı host taşımadan önce site içerisinde konu zamanlamaktır.
Sıralama olayına takılmayın bence, hitinizi düşünün yeter... Zaten çok hit iyi sıra demektir; yoksa nerden gelecek hitleriniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
zoeken
Hosting Sağlayıcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@Almina arkadaşımızın da dediği taşıma işlemi bitmeden taşıdığın hostu kesinlikle kapatma 2 firmada aynı yedeklere sahip hostunuz hazırladıktan sonra DNS yönlendirmesi yaparsın herhangi bir sorun teskil etmeyecektir. yalnız fazla abartmaya gerek yok google fazla bir düşürmez sıralamadan geri de çıkmak kolaydır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Farklı farklı siteler için defalarca host değiştirdim, ne hit kaybı ne de sıralama kaybı yaşamadım. Ayrıca NS lar genelde en geç 1 saate değişmiş oluyor. Bu yönden bakınca site 1 saat kapalı kalsa bile sorun değil. Ha zaten hali hazırda host varsa kapalı kalmasına da lüzum yok tabi. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu pek etkilemez ama yeni sirket iyi olur insallah.
weBurak
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Biraz etkiler sonuç olarak IP adresin değişiyor.