-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bilindiği üzere NATRO türkiyenin en büyük ve en eski hosting firmasıdır. 7/24 Destekleri ile her zaman beni hayran bırakırlar. Yalnız cloudflare gibi bir sistemi NATRO yüzünden kullanamıyorum. Ayrıca site hızı kötü, arada değişmektedir.
Araştırmalarıma göre çoğunluk TURHOST, NETİNTERNET VE NATRO arasında bende NETİNTERNETE geçmeyi düşünüyorum ama daha yeni NATRO dan Kurumsal Plan hosting paketi aldım. Bu yüzden 1 yıl kadar beklemeliyim yapacak bişey yok :) arada böyle ufak tefek sıkıntılar çekiceğim. NETİNTERNET de VPS/VDS sunucu alırım diye düşünüyorum. Hosting işlerinden fazla anlamam ama sitem üzerine epey bi yatırım yapacağım için şimdiden bunlara önem veriyorum ki ileride sıkıntı yaşamayayım.
Sizce ne yapmalıyım, Görüşlerinizi alabilir miyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TURHOST şu bir gerçek NATRO 'dan çıkıp geçtim TURHOST'a. Natro 15 gün süreç içerisinde para iadesi yapıyor. Bizzat yaptırdım. 4 gündür Turhost ile beraberim. Gayette memnunum ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bence yurtiçinden almak evet güzel, hem ülkeye kazandırmak, hem bildiğin dil ve kişiler olduğu için. Ama godaddy gibi firmalar tercih edilmeli. + eğer sitede hız istiyorsanız siteyi iyi bir developer'a teslim edin. Dip bucak optimize etsin. Ardından cdn bağlayın olsun bitsin diye düşünüyorum
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Siteniz yenimi yoksa uzun süredir trafik alan bir sitemi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-