netbozum
wmaraci reklam

Hostinger'dan ücretsiz hosting alınır mı?

12 Mesajlar 3.043 Okunma
Toplam 12 mesaj ve 3.043 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

HostingerTR HostingerTR Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 2 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

mrkilla187 adlı üyeden alıntı

Konuyu açalı baya uzun zaman oluyor. O yüzden belirtmem gerekir ki o zamanki bilgimle şuanki arasında fark var. Evet Hostinger'ın sağladığı hosting gayet iyi fakat o zaman bilmediğim için diğerlerinin dediklerinden duyduğum kadarıyla "sen ucuz hosting bulursun bir tane ordan alırsın boşver" diye duymam beni biraz tereddüt ettirmişti. Ama şimdi tekrardan ücretsiz olarak sağladığınız servislere baktığımda fark ettim ki gayet de yeterli bir ücretsiz hosting için. Verdiğiniz hizmeti kesinlikle kötüleyemem bu saygısızlık olur. Keşke zamanında yazsaymışsınız konuya size sorup fikrimi değişirdim her türlü...

Hostinger'da ücretsiz planda bile ücretsiz destek sağlıyoruz :) Eğer bize kontrol panelinizden yardım fişi oluşturarak, e-posta göndererek, Facebook mesajı göndererek vb. ulaşmış olsaydınız size zamanında cevap yazabilirdik. Neyse, geç olsun güç olmasın diyelim :)

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam test için kullanabilirsiniz ama önemli projelerde ücretsiz hosting yerine sağlam hosting firmalarından bütçenize göre bir hosting paketi almanızı tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al