xpadam
ileri seviye PHP,illustrator,.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ileri seviye PHP,illustrator,.
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Firmanızla aranız iyi olursa cpu konusunda sıkıntı çekmezsiniz.Buda bir alternatiftir tabiki. :)))
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende sözde sınırsız kullanıyorum ama birkeresinde ne oldu bilmiyorum cpu fırlamış (hiti 1 k bile değil) sitem suspended yemiş firmaya mesaj çektim sağolsunlar açmışlar tekrar siteyi :)
yhs
Software Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Software Developer
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bw ile cpuyu nasıl bağdaştırdığını anlayamadım. Cpu gelen ziyaretçilerin database ile yaptığı sorgulardan dolayı aşmaktadır. Eğer siten sorgu yapmıyorsa sadece statik sayfalardan oluşuyorsa o trafiği sonuna kadar harcayabilirsin. Ama siten dinamik bir site ise ziyaretçi fazla olduğundan anlık sorgu yüzünden cpu limitini aşabilmektedir. Firmalar sınırsız trafik veriyor diye sınırsız cpu verecek değil. Bence host alırken trafiğe değilde izin verilen cpu oranına bakmalıdır. Çoğu firma bunu gizlemekte yada ortak özellikler diye bir yerde gizlemektedir. Siz hosting alırken bu cpu oranını ve trafik olayını dikkate alırsanız sorun yaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acik konusmak gerekirse bole seyler olmakta o yuzden biraz fazla verip isini saglama alacaksin saglam calisan kisilerle is yapacaksin.
Bu arada bende video sitemi tasiyacagim altarnetif uzun yillar bu isi yapan saglam bir vps ye ihtiyacim var hangi firma var boyle saglam mesajlarinizi Birakirsaniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting firmaları her şeyin altına sınırsız yazar, sonra minik bir yere küçük puntoyla shared storage falan der geçer. Sonra daha ilk gün 5 tekil hit ile "bandwidth limit reached" gördüğünde "satın alırken düşünseydin gardaş" gibi bir cevap alırsın :)
Türkiye'de bu tarz saçmalık çok hakim. Ama dünya genelinde de öyle.
Örneğin GoDaddy hosting konusunda çok ağır dolandırır. Nelerini gördüm, anlat anlat bitmez.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”