-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar ilkkez hosting kullanacağım, yıllardır işlerimi bloggerdan hallediyordum.
Geçenlerde bir indirim gördüm 1 yıllık eko hosting + 1 yıllık domain indirim kuponuyla 26,85 TL oluyor.
Sorularım
-Arkadaşlar Sınırsız Bant Genişliği yazmakta bu sınırsız hosting demek oluyor galiba birçok yerde okumuştum sınırsız hosting yok diye, bu ne demek oluyor
-Sınırsız Bant Genişliği (Sınırsız hosting) ne işe yarıyor bildiğime göre trafik ile ilgilidir
-Godaddy film vs tarzı illegal sitelere izin vermekte mi? (kurcağımdan değil)
-Ve son olarak arkadaşlar ilk deneyim için sizce uygun bi hosting mi?
Bir kadının oğluyum en fazla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bant genişliği, sitende gezenlerin ne kadar veri alışverişinde bulunduğunun ifadesi . Godady dünya üzerinde yer edinmiş güvenilir bir firma bence . Benim domainlerin hepsi godaddy üzerinde . Hosting almadan önce google üzerinde godaddy discount yazarsan indirim kuponlarına denk gelirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sdbilisim adlı üyeden alıntı
Bant genişliği, sitende gezenlerin ne kadar veri alışverişinde bulunduğunun ifadesi . Godady dünya üzerinde yer edinmiş güvenilir bir firma bence . Benim domainlerin hepsi godaddy üzerinde . Hosting almadan önce google üzerinde godaddy discount yazarsan indirim kuponlarına denk gelirsin.
Cevap için teşekkürler hocam.
zaten 26 tl indirim ile olmakta
hocam yıllardır blogger kullandığımdan trafik sorunu yaşamadım
benim için büyük bir proje olucak sizce trafik sorunu çıkartır mı?
Ek Olarak: güncel...
Bir kadının oğluyum en fazla.